USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Призер Олімпіади в Сіднеї потренував лучан

14 Квітня 2014 14:49
Олімпійський призер в Сіднеї Руслан Машуренко провів майстер-клас для волинських дзюдоїстів. Молоді спортсмени мали змогу перейняти безцінний досвід і зарядитися ентузіазмом від досвідченого спортсмена.

Руслан Машуренко після тренувань зауважив, що Волинь виступає в авангарді національного дзюдо і те, що за нашими спортсменами велике майбутнє.

- На Волині відкриваються нові клуби, і в цьому є велика заслуга Волинської федерації дзюдо. Я вважаю, що з таким розвитком дзюдо ми скоро побачимо не тільки хороші результати, які луцькі спортсмени вже мають на дитячих чемпіонатах, але й серед дорослих, - розповів Руслан. - Я відвідав клас дзюдо і скажу, що не кожна область може похвалитися такою інфраструктурою. Це дуже велике досягнення для області і для українського дзюдо в цілому.

Призер Олімпіади зазначив, що в саме в таких класах будуть народжуватися чемпіони, які в майбутньому прославлятимуть Україну.

Учні спеціалізованого класу дзюдо з превеликим задоволенням відгукнулися на пропозицію спільного тренування з олімпійським призером. Дзюдоїст Машуренко показав дітям не лише ази ефективних прийомів, а й дав урок психології боротьби: як ставитися до суперника, відношення до тренувань та й ставлення до самого себе і свого тіла.

- Ми раді, що ж в нас є такі олімпійські призери. Ми розвиваємо нашу молодь і намагаємося вкласти в них максимум праці, щоб з них вийшли такі самі чемпіони, - каже Віталій Терешкевич, виконавчий директор Федерації дзюдо Волині.

Після тренування Руслан Машуренко вручив подарунки дітям від Національного олімпійського комітету. Тепер у волинських спортсменів-початківців є маленькі лелеченя – символ українських олімпійців. Він надихатиме їх покоряти нові висоти і приносити славу вітчизняному спорту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus