USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Вперше в Луцьку - змагання дзюдоїстів у форматі «стінка на стінку»

19 Листопада 2017 17:53
Маленькі дзюдоїсти восьми-одинадцяти років змагалися за командну першість. Такі змагання в області проводять вперше

Відкрита командна першість обласної ради «Колос» із дзюдо серед юнаків відбулася 19 листопада у будівлі Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» в Луцьку.

Головний суддя змагань Олександр Грицуняк розповів, що участь у змаганнях взяли 8 команд у молодшій віковій групі та 3 команди у старшій віковій групі.

«Цього разу відбувається незвичний для нас формат змагань «Стінка на стінку». Це командний вид змагань, який ввели у програму Олімпіади, тепер ми його починаємо культивувати. Відзначу, що це змішані змагання, в яких можуть брати участь як чоловіки, так і жінки. Також ці змагання цікаві й тим, що вони формують відчуття колективізму, командного духу, зростає відповідальність спортсмена, адже від його індивідуального виступу залежить перемога чи поразка усіх», - розповів тренер.

Для Гліба Могілевського ці змагання перші. Хлопець каже, що трохи хвилюється, однак до своїх перших сутичок готовий й попри будь-який результат це буде досвід й нова сходинка для вдосконалення.
За підсумками змагань, у старшій віковій групі (2006-2007 рік) переш місце посіла команда із Шацька, команда «Колос» посіла друге місце й третя сходинка дісталася команді «Динамо».

У меншій віковій групі (2008-2009 роки) призові місця розподілилися так: 1 – «Колос 1», 2- «Шацьк», 3 -«Колос 3».

Зауважимо, що склад кожної команди сформований із семи спортсменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Спорт Показати IP 19 Листопада 2017 20:49
Щось новеньке, молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus