USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Призначили першого заступника голови ОДА

4 Травня 2016 09:18
Відповідно до наказів, у Волинській ОДА призначили першого заступника голови, а також керівників профільних департаментів.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 4 травня.

Першим заступником голови облдержадміністрації став Олександр Степанцов.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Олександр Борисович Степанцов 1973 року народження. Мешкає у Луцьку. Закінчив Львівський інститут Української академії внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» та Волинський державний університет імені Лесі Українки – «Правознавство». Працював у правоохоронних органах та приватних структурах. Був на посаді головного спеціаліста ВОТВ Антимонопольного комітету України. З 2005-го ­ начальник юридичного управління ВАТ «Луцький автомобільний завод», з 2009-го працював на такій же посаді на ДП «Автоскладальний завод №1» Акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан Моторс». Згодом – був на посаді помічника губернатора на громадських засадах.

Окрім того, заступником керівника апарату ОДА призначили В’ячеслава Кривенюка.

Управління освіти і науки Волинської ОДА очолила Людмила Плахотна.

Керівником відділу з питань фізичної культури та спорту став Ігор Дмитришин.

Сергія Карасюка прийняли на посаду директора Державного архіву Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
АСАВ Показати IP 4 Травня 2016 09:31
коментар було видалено
Man Показати IP 4 Травня 2016 09:31
Автозавод рулить
voman до Man Показати IP 4 Травня 2016 11:10
ну чому Ви такі категоричні, автозавод рулить тому, що Вінниця рулить, усе повторюється, та розвивається по-спралі - закон даалектики...
Петро Показати IP 4 Травня 2016 09:32
Оце то да! Хоча, як в народі кажуть який татко таке й дитятко. Бідна наша земля.
освіта Показати IP 4 Травня 2016 09:45
Дякуєм тобі Боже за начальника, от тільки біда: так склалося, що той хто перейде з третього поверха з кабінету заступників у кабінет начальника, через деякий час летить з посади з тріском і позором...
освіта Показати IP 4 Травня 2016 09:46
плахотна супер начальник. Алілуя!
Я до освіта Показати IP 4 Травня 2016 13:23
На місце Загреви поставити чорта рогатого, то все одно буде краще за неї. Плахотна не самий гірший варіант.
Анонім до Я Показати IP 4 Травня 2016 14:02
Так це ж він самий і є...)))
Анонім Показати IP 4 Травня 2016 10:39
Святі люди! Прямо апостоли і Марія Магдалина!
Волинянин Показати IP 4 Травня 2016 10:44
Свій до свого по своє.
ПЕТРО Показати IP 4 Травня 2016 10:55
ЯКИЙ ПОРЯДОК ЯКЩО У ШАЦЬКУ ГОЛОВА НАГОРОДЖУЄ ОРДЕНАМИ І МЕДАЛЯМИ НАЧЕ ПРЕЗИДЕНТ ОТО РУЛИТЬ КОМАНДА СПЕЦІВ
Ігор Показати IP 4 Травня 2016 11:29
Гунчик крав, а цей кришував.Супер херої.Жахливо хто рулить нами дураками
волиняка Показати IP 4 Травня 2016 11:40
Монополізм і узурпація Гунчика!Чує,що недовго залишилось.Разом з патроном на звалище історії.
Василь Показати IP 4 Травня 2016 12:05
Сергій Карасюк....? Хто то...?
Алекс до Василь Показати IP 4 Травня 2016 12:53
Сергій Карасюк працював довгий час у відділі нотаріату головного управління юстиції, потім займав посаду заступника начальника управління юстиції області, влаштував свою дружину приватним нотаріусом в Луцьку (незважаючи на конфлікт інтересів, так як вона фактично знаходилась у підпорядкувані управління юстиції).
! до Алекс Показати IP 4 Травня 2016 21:58
Пі,пі,пі.
марик до Василь Показати IP 8 Травня 2016 11:59
Гидкий чолов"яга
111 Показати IP 4 Травня 2016 13:18
Який голова-така і команда! Бездара Гунчик формує команду підлеглих за таким же принципом,що і Порох в Києві-тільки особисто відданих! Це агонія влади!
управління освіти Показати IP 4 Травня 2016 14:03
Як добре, що Людмила Володимирівна очолила управління! Довно уже пора! Вона давно уже виконує обов'язки начальника управління! І відтоді у нас все дружньо і справедливо - вчителі бачать справедливу атестацію і взагалі відношення до людей. Від цієї жінки ніякої надмінності, завжди вислухає і допоможе, в освіті зникла корупція тай більше ніхто не приходить на роботу по-блату чи по дзвінку. Голова прийняв дуже вірне і достойне рішення! Дякуємо Вам Володимире Петровичу!!!
управління до управління освіти Показати IP 4 Травня 2016 15:12
Ото співає ти хто в неї там підстилка чи секретарка.Після такого служіння панянці Люді будеш її заступником,будете разом красти
Анонім до управління освіти Показати IP 4 Травня 2016 15:31
О! То Ти вже можеш з приймальні у кабінет заступника пересідати! Молодець!
Кажу правду до управління освіти Показати IP 4 Травня 2016 22:43
Що ти мелиш А Юля,яка прийшла на роботу по блату кілька тижнів тому то не рахується!Поводиться себе так як то вже на роботі літ 5 працює, рота не закриває Сама призналась,що від Плахотної по блату
Освіта до управління освіти Показати IP 4 Травня 2016 22:52
По-блату кажеш не бере нікого Юля та, що прийшла на роботу кілька тижнів тому вже своїм язиком всім розплескала,що по блату від Плахотної прийшла
до 111 Показати IP 4 Травня 2016 14:23
А якби ви були керівником обласного рівня чи районного,немає значення, то брали би собі в команду кого попало чи "... тільки особисто відданих!..." і перевірених роками ???
до111 Показати IP 4 Травня 2016 15:34
Я в першу чергу призначав би професійних,порядних людей Колишній мєнт-перший заступник,з юстиції в архів, Плахотну,яка всіх підставляла та обливала брудом в начальники управління, в оргвідділ ліву людину... Це кадрова політика Гунчика! Одне тішить,що це не надовго. Піде Гунчик-підуть його кадри! А цих чиновників повинні були призначати за конкурсом. Швиденько пропхнули до 1травня коли новий Закон вступить в дію. Це повна ганьба голові ОДА!
УРА "ГЕРОЯМ"! Показати IP 4 Травня 2016 20:59
Сергій Карасюк свого часу влаштував стрілянину у Любомлі. з табельної зброї. по людях на пошті.
Саша до УРА "ГЕРОЯМ"! Показати IP 5 Травня 2016 19:58
Там йому місце в архіві,на більше він і не заслуговує.Хай там сидить,як...
Анонім Показати IP 5 Травня 2016 07:57
Людмила Володимирівна чесна і порядна, ніколи нікого не підставила, бере на роботу тільки достойних професіоналів! А ви хто взагалі такі, щоб її обговорювати!? Та що ви з себе представляєте і що дозволяєте собі?!
Вчитель Показати IP 5 Травня 2016 08:16
Це тільки початок. Чекайте в управлінні купу елітних колхозників з Володимира під патронатом Плахотної...
Анонім Показати IP 5 Травня 2016 08:33
Хахаха, що ми собі дозволяємо? Забули. Плахотна ж казала, що далека родичка Гунчика і ще й з елітного роду Богдановичів... Ще герба свого має, у неї голуба кров, а ми так - холопи.
Злодій Показати IP 5 Травня 2016 14:48
В нашої братви поповнення! Порошенко "укріплює" тили ср*колизами!!
надія на краще Показати IP 7 Травня 2016 07:38
Нарешті! Надто довго освіта Волині була обезголовленою. Якось некомфортно почувалось працівникам освіти без начальника. Тепер все піде в напрямку суцільного позитиву. Профтехосвіта зреформується з врахуванням естонського досвіду. Припиняться небажані явища: корупція, хабарництво, злодійства, ..... Фрезерний верстат ЛВПУ, що був викрадений серед білого дня з майстерні, буде встановлений на тому самому місці і використовуватиметься за призначенням. Особи, задіяні в злодійстві, будуть притягнуті до відповідальності. Покращиться відвідуваність учнями ЛВПУ уроків. 2 - 3 учні на уроці можливим було тільки при обезголовленій освіті. Тепер буде по 3 - 4 і навіть більше. Керівники ЛВПУ не будуть ходити біля майстерень "під ручки" та в "обнімочку", перешіптуючись між собою по "верстатному" питанню і озираючись навколо, чи не стежать за ними працівники училища. Тепер будуть , хоч і з острахом, але заходити в майстерні і перевіряти присутність учнів на уроці; цікавитись, чи віповідає "урочна наука" навчальним планам та програмам. Посада старшого майстра на загальноучилищних нарадах та педрадах тепер буде "розмовляючою". Препараторські навчальних кабінетів перестануть бути похмеляторами керівників училища. Відпаде потреба в посадах доставщиків п'яних нерухомих тіл керівників училища додому, що дасть змогу економити кошти. Засудженим злочинцям не буде місця в училищі, що також сприятиме економії коштів та позбавить зеківського впливу на учнів. Обіцяна управлінням освіти позачергова атестація керівників училища, буде об'єктивно проведена. Смотрящі за ПТО будуть відправлені на "заслужений" відпочинок і позбавляться можливості заладновувати свої злочинні дії в часи їхнього керівництва освітою Волині та "коректувати" діяльність сьогоднішнього управління освіти. ....... Є надія на позитивні зрушення. Успіхів, Вам, шановна Л. В.
суцільний позитив в до надія на краще Показати IP 28 Травня 2016 21:29
24.05. 2016р. посада старшого майстра ЛВПУ стала розмовляючою. "Тронутая рєчь" старшого майстра на педраді змінила колір та вираз обличчя голови педради. Детальніше: ВГОЛОС Батов Г.Ф."З студентів училища брали гроші за проходження практики"; Волинь Пост Батов Г.Ф. "Директора училища визнали винним у вимаганні грошей та оштрафували".
Для ЛВПУ Показати IP 7 Травня 2016 10:32
Так... авжеж, тим більше, як заступником людмила володимирівна призначила собі... Пана... Олександра Олександровича Ткачука...
ЛВПУ до Для ЛВПУ Показати IP 7 Травня 2016 18:04
Вітання новому начальнику і новому заступнику. Пан Олександр досконало володіє темними та зверхтемними "справами" ЛВПУ. Хочеться вірити, що в тандемі з пані Плахотною вони дадуть справжній бій училищним корупціонерам, хабарникам, злодюгам і вже в найближчому майбутньому очистять училище від цих паразитів. Училище позбудеться таких ганебних характеристик, як "відстійник ексдиректорів" ; "найбільш корумпований навчальний заклад Волині" ; "училище п'яниць, алкоголіків, засуджених злочинців"; ....... Училище поверне свою колишню славу!!!
Назустріч реформам до Для ЛВПУ Показати IP 13 Травня 2016 16:25
Паростки позитивних змін ще тільки зароджуються на ... горизонті, а "врожай" дозрів вже: фрезерний верстат училищної майстерні пройшов процедуру "кінці в воду".... Погано те, що сьогоднішні доменні печі некомплектні верстати не приймають. З врахуванням мегавеликої непотрібності верстата в майстерні, можна було б його частини передати на кабінети спецдисциплін, але .... домни не дозволили..... З часом координати тієї "домни" будуть відомі... \\\\\\\/////// Факти для роздумів: - Обласний ЦЗ: За ті гроші, що ЦЗ перерахував ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне таке училище..... Училищні майстерні: Тими верстатами, які максимчук з грушкою та училищною директорією сплавили "на лєво", можна було б повнокомплектно обладнати ще одну верстатну майстерню..... Штат директорії періодично змінюється, а петруха з двома освітами (початкова і середня) незмінний - влаштовує всіх!
До колег Показати IP 7 Травня 2016 10:40
По перше, що поганого вам зробила Плахотна? По друге, чому ви ховаєтесь, а не скажете їй все прямо у вічі? По третє, я не Юля, а Юлія Олегівна, і Людмила Володимирівна запросила мене на робоу, як професіонала, а не як можливо, хтось колись когось із вас...
арматурним гаком Показати IP 15 Лютого 2019 12:55
Ні в усній , ні в письмовій НЕ ДОХОДИТЬ !?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus