USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призовий дубль волинських джитсерів

6 Березня 2017 19:00
Одразу на двох змаганнях виступили вихідними волинські спортсмени Клубу джиу-джитсу, греплінгу і змішаних єдиноборств «Гарда» та здобули призові місця. Загалом у свої скарбнички перемог додали 9 нагород.

Волиняни взяли участь у відкритому турнірі з панкратіону (версія греплінг ноу-гі), який відбувся в місті Дубровиця Рівненської області. У ньому взяли участь борці-призери всеукраїнських та європейських змагань.

Спортсмени з Волині вибороли 3 бронзи і 2 срібла:

- Тимур Шмігель - срібло

- Богдан Бальбуза - срібло

- Тарас Орган - бронза

- Данило Васільєв - бронза

- Володимир Бубнюк - бронза

Зі слів тренера Клубу «GARDA» Михайла Савчука, ці змагання були дуже важливими, адже дали можливість спортсменам проявити себе та побачити власні слабкі сторони, щоб ефективніше підготуватися до наступного чемпіонату.

«Нам вдалося досить результативно виступити одразу на двох різних змаганнях і довести, що наш край багатий на перспективних молодих бійців. Щодо перших, то ці змагання були такою собі підготовкою перед Чемпіонатом України з греплінгу за версією «ADCC», який відбудеться у Львові 11 березня 2017 року. Наші спортсмени добре виступили, й ми продовжуємо далі інтенсивно тренуватися, аби на наступних змаганнях вибороти золото. Зауважу, що особисто я та вся команда висловлює велику подяку всім тим, хто вірив у нас та допомагає команді: Олексію Шмігелю, Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп») та Андрію Матвійчуку (ТзОВ «Західна лінія») за фінансову підтримку Клубу «GARDA», - говорить Савчук.

Другі змагання, на яких виступила «ГАРДА» - Чемпіонат області зі Змішаних Єдиноборств (ММА). На них гардівці вибороли 4 призових місця:

- 1 місце – Максим Петрощук

- 1 місце – Вадим Лапін

- 2 місце – Дмитро Віхрук

- 3 місце – Дмитро Ковальчук

Зауважимо, що за результатами обласних змагань, чемпіони своїх вікових та вагових категорій увійдуть у збірну команду Волинської області з ММА, яка візьме участь у Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств 23 квітня 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аяяй Показати IP 6 Березня 2017 20:10
хоч і з гематомою на оці ,зате з медаллю на шиї.Молодець боєць!
Анонім Показати IP 6 Березня 2017 23:56
Молодці.Бойці всі красавци.Хароший спортсмен персективний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus