USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Псевдоеліта у випадку загрози незалежності України просто втече, – Тягнибок

8 Вересня 2008 15:21
Загроза втрати Україною незалежності стала провідною ідеєю виступу голови ВО «Свобода» Олега Тягнибока під час мітингу у селі Новий Загорів Локачинського району. Про це 8 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як стерджує пан Тягнибок, «Україна поставлена під удар. Псевдоеліта – при владі, яка зацікавлена в тому, щоб українське суспільство було роз’єднане. Це робиться, щоб потім на виборах спекулювати на темі мови, на темі зовнішньої політики, на темі єдності українських земель. Сьогодні наше суспільство не знає, якою дорогою нам йти, виховання відсутнє повністю, освіта – на жалюгідному рівні, охорона здоров’я – розвалена. Але найприкріше – ми маємо знищену українську армію: деморалізовану, небоєздатну. Тепер ми маємо Україну, розбиту зсередини, не лімітовані і не демарковані кордони з Російською Федерацією».
 
Лідер ВО «Свобода» розповів, що практично у всіх силових структурах наразі є агентура Кремля, яку не виявляють. «Вони роз’їдають Україну, як хробаки – яблуко. І яблучко української землі стає гнилуватим і з середини розшматованим».
 
Пан Тягнибок наголосив на тому, що грузинська еліта під час військового конфлікту зайняла єдину чітку позицію – «поки війна, ми всі з нашим президентом, з нашою нацією, бо йде війна з окупантом-агресором». Голова «Свободи» вважає, що у випадку агресії проти України нинішня псевдоеліта не здатна захищати державу зі зброєю в руках, бо вони «всі, як один, уже мають собі на кіпрах, в америках, в італіях хати. Їхні діти там вчаться, які навіть українською мовою не хочуть говорити. І коли щось станеться в Україні, вони (псевдоеліта – «ВН») скоро вивезуть свої капітали і чкурнуть».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Вересня 2008 17:48
От і наш Ющенко хоче щоб розпочалась війна з Росією і ми також тоді станемо всі з нашим президентом. Це єдино можливий варіант, коли народ стане поруч президента. Тільки чи потрібна така єдність народу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus