USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Низка регіонів у США на офіційному рівні відзначила День Незалежності України

25 Серпня 2021 21:03
У низці американських регіонів 30-ту річницю незалежності України відзначили на офіційному рівні, пише Голос Америки.

24 серпня 2021 року офіційно визнається Днем України у Філадельфії. Таку прокламацію під звук українського гімну виголосив мер міста на церемонії до святкування 30-ої річниці Незалежності України.

День вшанування незалежності України відзначили і у штаті Міннесота. Відповідну прокламацію видав гебурнатор штату Тім Уолц. Він відзначив внесок української діаспори в розбудову незалежності України а також в побудову добробуту штату Міннесота.

«Українці та українські американці невтомно працювали над втіленням давньої мрії незалежності», - йдеться в прокламації.

«Українські американці в Міннесоті продовжують робити значний внесок у розвиток мистецтв, науки, бізнесу, медицини та освіти Міннесоти... через більш ніж 100 років після імміграції до цієї величної нації, з якою вони поділяють спільні цінності США та України щодо свободи, демократії та верховенства права».

«День українсько-американської дружби та спадку» встановила 24 серпня 2021 року мер Сан-Франциско Ландон Брід. Вона підкреслила важливість культурних та освітніх обмінів між двома країнами.

Мер міста Бінгемптон штату Нью-Йорк також видав прокламацію на честь Дня незалежності України. Місцева українська громада відзначила цей день підняттям прапора, пише місцеве видання 12 News.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus