USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Псевдомінеру з Волині оголосили про підозру

24 Травня 2017 12:03
Слідчі Ковельського відділу поліції повідомили про підозру 21-річному місцевому мешканцеві у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Псевдомінеру загрожує, зокрема, до шести років ув’язнення, інформують у прес-службі волинської поліції.

Нагадаємо, 5 травня, до правоохоронців надійшло повідомлення відневідомого про замінування будинку біля однієї із загальноосвітніх шкіл у Ковелі. Правоохоронці провели відповідну перевірку й з’ясували, що інформація про замінування не відповідає дійсності. За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчі відкрили кримінальне провадження.

У ході досудового розслідування поліція встановила особу зловмисника. Ним виявився 21-річний житель міста Ковель. Слідчі оголосили йому про підозруу вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus