USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Псевдовибори в «ЛДНР»: Україна вимагає засідання ТКГ, а люди голосують за Чака Норріса

11 Листопада 2018 16:17
Українська сторона в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході вимагає провести її екстрене засідання. Про це говориться в заяві, яку оприлюднила представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко, інформує theБабель.

«Ми вимагаємо негайного скликання позачергового скликання ТКГ і звертаємося до країн-членів нормандського формату з проханням провести спеціальні консультації з вимогою до РФ відмовитися від руйнівних сценаріїв дестабілізації ситуації на Донбасі», — йдеться в заяві у зв'язку з організацією Росією «позачергових виборів» в ОРДЛО.

Україна вважає, що Росія несе відповідальність за те що відбувається на цих територіях і порушує свої зобов’язання, закріплені Мінською угодою. «Кремль свідомо пішов на загострення ситуації на Донбасі. Псевдовибори - це провокація , спрямована на зрив крихкого процесу мирного врегулювання на Донбасі», — підкреслюється в заяві.

Українська частина ТКГ також наголошує, що результати цих псевдовиборів юридично нікчемні, не створюють жодних правових наслідків, не визнаються «Україною і цивілізованим світом», а їх організатори мають нести відповідальність.

За інформацією Громадського і Новин Донбасу, студентам донецьких ВНЗ «наполегливо рекомендують» іти на вибори і змушують взяти участь у «святкових концертах» з їх нагоди, на яких виступатимуть російські виконавці.

Служба безпеки України, своєю чергою, стверджує, що «рекордна явка», про яку кажуть в «ДНР» і «ЛНР», організовується завдяки тому, що у місцях голосування продають дешеві продукти, але в обмеженій кількості. Крім того, в СБУ кажуть, що «самим популярним кандидатом є Чак Норріс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 11 Листопада 2018 18:15
Начальству виднiше.
Корiнний лучанин Показати IP 11 Листопада 2018 18:53
Вам не надокучило цю брехню нанести.
Українець Показати IP 12 Листопада 2018 07:01
Донбас це філіал дурдому яким є світовий зоопарк Росія. Я ніколи не хотів би щоб ці генетично кінчені совки жили в Україні. Ставте кордон і кінець, за що ви там воюєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus