USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будинок Покальчуків у Луцьку служитиме дітям учасників АТО і переселенців

18 Травня 2015 11:13
Будинок своїх батьків у Луцьку український письменник та соціальний психолог Олег Покальчук віддав для потреб волинських волонтерів. А ті облаштують будинок для дітей учасників АТО і переселенців.

Про це на своїй сторінці у мережі ФБ опублікував Сергій Рижков.

Облаштування будинку усім небхідним відбувається у рамках проекту «Озерний вітер».

Так, волонтери кажуть: «Робота кипить у подвір’ї, ми й наповнюємо хату Покальчуків всіма необхідними речама. Шукаємо для організації подій, заходів, навчання у «Озерному вітрі» ось такі старі столи.

Кому не шкода (навіть якщо потребують ремонту) подаруйте їх нам. Будемо щиро вдячні!

Контактна особа: Сергій Рижков (050) 661 73 73», - йдеться у повідомленні.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, родинне гніздо Покальчуків у Луцьку на початку весни ретельно прибрали.

Все почалося з приїзду психолога Олега Покальчука до Луцька. Відомий психолог, брат не менш відомого письменника Юрка Покальчука, поспілкувався з волинськими волонтерами з обласного координаційного центру допомоги бійцям АТО. Після розмови з ними, він вирішив віддати в безоплатну оренду будинок, в якому минуло дитинство братів Покальчуків. Самооборонівець Сергій Рижков розповів, що коли активісти побачили сам будинок, то одразу ж вирішили, що тут зроблять щось для дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus