USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пушка українського хіп-хопу alyona alyona випустила кліп на соціальний трек про світові проблеми

17 Липня 2020 16:19
Відома українська хіп-хоп та реп виконавиця alyona alyona випустила кліп на трек «Тихо діти сплять», в якому підіймаються актуальні світові проблеми: війни, екологічні катастрофи та нищення людиною Землі.

Кліп з'явився на youtube-каналі реперки.

У своєму інстаграмі виконавиця написала, що ми всі прийшли в цей світ, щоб служити йому і робити його кращим. Але нині, говорить реперка, навіть те, що не потребує вдосконалення, ми нищимо, не думаючи про наслідки.

«Берегові лінії на Балі були вистелені пластиком з океану. Сміття було скрізь. В українських річках плавають відходи, лісосмуги встелені сміттям, на полях майоріють принесені вітром пакети. Я не хочу жити і бачити це далі!

Не важливо, де ти живеш, який в тебе колір шкіри чи розріз очей, якою мовою ти розмовляєш і в кого ти віриш. Важливо те, що кожен чоловік і жінка можуть залишити для наступних поколінь, який показати приклад, що можуть зробити саме зараз, поки діти сплять», – написала alyona alyona.

Відзначимо, що кліп знімали на Балі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 17 Липня 2020 17:58
Не пкшка, а гаубиця!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus