USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Пустовіт та Вітер – про військову мобілізацію. СПІЛЬНА ЗАЯВА

19 Березня 2014 15:34
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт та голова облрати Валентин Вітер звернулися до волинян щодо актуальних питань підтримки вітчизняної оборони – фінансової, матеріальної, фахової. Подаємо повний текст звернення.

Шановні волиняни!

Сьогодні перед Україною, перед суспільством і кожним з нас постали виклики, як ніколи – загрозливі. З тривогою і занепокоєнням ми переживаємо події,
які відбуваються у Криму і на Сході держави. Багато з нас спали з лиця, але ніхто не втратив обличчя. Волиняни продемонстрували найкращі людські чесноти, християнські цінності та суспільну відповідальність. За що велика дяка усім! Але ситуація усе ще вимагає від нас мудрих рішень, виважених суджень, єдності дій.


Органи влади усіх рівнів, правоохоронні і силові структури спільно з громадськими формуваннями впевнено відновлюють стабільність, спокій та безпеку. Докладаються усі зусилля для вчасної виплати пенсій, субсидій, усіх державних допомог, для безперешкодної роботи підприємств та установ, комфортного середовища для функціонування бізнесу. Усе це – зворотні процеси і обопільні зусилля: влади і громади. І не тільки в налагодженні економічної стабільності та соціального благополуччя.

Сьогодні на захист суверенітету та кордонів нашої держави, окрім професійних військовослужбовців, готові стати також загони добровольців, чисельність яких зростає щодня. Просимо роботодавців з розумінням поставитись до працівників, які беруть участь у мобілізаційних заходах, та гарантувати їм належний правовий захист і збереження робочого місця.

В області мобілізуються усі можливі ресурси на підтримку вітчизняної оборони. Фінансову, матеріальну, фахову допомогу українським військовим формуванням пропонують підприємці великої і малої руки, кваліфіковані майстри, фермери, громадські та церковні діячі, і, навіть, пенсіонери.

Ця допомога дуже потрібна сьогодні. Бо наша держава і наше військо сильні кожним із вас. І кожен може долучитися, аби військовослужбовці та добровольці почувалися впевнено, захищаючи нашу землю, наші родини.

Дорогі волиняни! Єдина революція, якої прагне сучасне українське суспільство, - це заміна байдужості і невіри у власні сили на активну життєву позицію. Не помилявся відомий теоретик української державності В'ячеслав Липинський , коли казав: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі собі не збудуємо».

Ми ж додамо: «І ніхто, крім нас самих, її не збереже».

Разом ми доведемо собі і цілому світові – ніщо не розділить нас у прагненні жити в незалежній суверенній державі європейського зразка.

З нами Бог і справедливість!

З повагою, голова Волинської обласної державної адміністрації Г.Пустовіт,
голова Волинської обласної ради В. Вітер

Довідково: За інформацію щодо надання допомоги звертайтеся у обласний військовий комісаріат за номером телефону: (0332) 25-25-21.
Кошти для допомоги можна переказувати на благодійний рахунок:

р/р 26006055500199 в ПАТ «КБ ПриватБанк»
МФО 303440
Код 20129977
Отримувач: Волинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
135 Показати IP 19 Березня 2014 15:42
ти будеш сидіти на мякому кріслечку а прості люди будуть віддавати останні гроші та життя на цей безглуздий намір!!!!!!!!!!!!!!!! де ж ті герої з верховної ради не дам ні копійки!!!!
007 до 135 Показати IP 19 Березня 2014 17:53
И где этот пполиттик спал с лица по его морде откормленной и холеной не скажешь. Крови нашей напились, а теперь и денег им подавай ? А фиг вам.
Петро Середюк до 135 Показати IP 19 Березня 2014 20:09
Люди, давайте ще раз зберемось на майдані біля обласної адміністрації та скинемо з тих крісел пристосуванців Пустовітів, Гузів та інших. Ну скільки нас можуть тримати за дурнів, скільки по наших спинах вони будуть лізти до влади???? Усі на майдан!!!!
СОСЕД до 135 Показати IP 19 Березня 2014 20:19
Пустовит, покажи, что ты пытаешься стать честным человеком, забери свою липовую справку из дела по квартирному учету, а соответственно снимись с учета как обеспеченный жильем, которое ты получил в другом городе и не здал его. Дай возможность получить квартиру тем, кто действительно имеет на это право.
п Показати IP 19 Березня 2014 15:45
коментар було видалено
Ваня Показати IP 19 Березня 2014 15:56
Піднімай свій зад і вперед,захищай своє багатство,а нам нема кого і що захищати.Вас олігархів, а ніколи.Наша держава нас робила і робить рабами, ждупрнями й холопами.А живете ви усі, тільки не ми. Та й нічого не міняється був ти в крслі і за білих і за синіх і тепер. Так,що вперед.
громада Показати IP 19 Березня 2014 16:05
Незабаром той "пустоцвіт" "вітром" здує!!!
Оля Показати IP 19 Березня 2014 16:07
А те що людям неплатять вже більше тижня заробітну плату то нікого не хвилює? Як надоїли ті морди, які нічого крім ля-ля невміїть. Справжній пустоцвіт зі протягом
він Показати IP 19 Березня 2014 16:13
як бувшому військовому давно вже потрібно форму одіти
Александр до він Показати IP 19 Березня 2014 16:16
БРАВО!
сержант Показати IP 19 Березня 2014 16:24
Да який з того Пустовіта голова ОДА? Замість того, щоб людям віру повернути, якусь надію, заспокоїти... він скрізь тільки і лепече: війна, війна, війна... Таке враження, що йому першому треба зброю брати і бігти воювати, а чого тоді у кабінеті розсівся, ти ж військовий, перший повинен приклад показати?! Ах да - він же замполіт, а вони лише бла-бла... і за спинами ховатись!:) О-то керовником нагородили Волинь!:(
лучанка Показати IP 19 Березня 2014 16:49
хоть бы один из вас зазывал поднял бы свою задницу и пошёл защищать Украину или ваши сыночки да зятёчки так нет будут бить на потреатизм вы покажите своим собственным примером и примером своих детей а не нашими сыновьями затыкать все дыры.Всем понятно что Крым прос....ли так теперь что не хватает пушечного мяса.
123 Показати IP 19 Березня 2014 16:51
Тягнибоки, Мирошниченки, ПС і Ко будуть роздирати Україну на шматки, а народ повинен віддавати останні гроші
Волинянин Показати IP 19 Березня 2014 17:02
Це ви розвалили країну, ви будете нести відповідальність разом з Турчиновим, Яценюком, Пашинським, Парубієм, беріть цих придурків з сектора, самооборони, автомайдану і забирайтеся геть, бо просто люди розірвуть усіх
Ольга до Волинянин Показати IP 19 Березня 2014 18:21
Шановні так звані оборонівці_ ви що на далі волинян за дурнів будете тримати. Посади получили псевдо-демократи, то нехай дадуть кошти із своїх зарплат Гузь, Пирожик, Пустовіт, Вітер - ті хто здійснив державний переворот розказуючи нам про євроінтеграцію, а тепер сам Яценюк говорить, що Янукович був правий, що ця угода призведе до економічного краху нашої держави. То що ж ви натворили, дурні малосвідчені. Волиняни, не ведіться на їх заклики надавати кошти, америка припинила давати долари, Гузь лексуса придбав, а Пирожик придбав 3 кімнатну квартиру на Київському майдані, де живе з дочкою. Ось вам єврореволюція. А щоб не бути пустослівною, почитайте дану статтю, може реально гляните, куди нас привели ці доморощені демократи http://korrdon.info/ukraine/54876-yacenyuk-kosvenno-priznal-chto-yanukovich-byl-prav.html
вася Показати IP 19 Березня 2014 18:01
тягнибоки нехай йдуть а то простими і тут дирки закривають ганьба ганьба ганьба ганьба
Лучани Показати IP 19 Березня 2014 18:18
Пустоцвіт і Вітер покажіть приклад!!!!!!!!!!!
Герої Показати IP 2 Квітня 2014 21:17
І той і другий аж бігом мобілізуються . Операція "Корито" - Любе корито .... Еліта не для війни.$$$

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus