USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пустовіт каже, що поставить у кабінеті веб-камеру

27 Травня 2011 15:11
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт пообіцяв встановити у своєму робочому кабінеті веб-камеру для того, аби у разі потреби можна було перевірити роботу посадовця.

Про це він говорив у п’ятницю, 27 травня, в ході чат-конференції на «ВН».


Відповідаючи на питання одного з користувачів, який поцікавився чи готовий Пустовіт встановити у своєму кабінеті веб-камеру за прикладом секретаря Львівської міської ради Василя Павлюка (ВО «Свобода»), секретар Луцькради відповів, що йому така ідея подобається.

«Я був у кабінеті пана Василя, бачив там веб-камеру. Дякую, що ви мене підштовхнули до цього кроку. Я теж встановлю цю камеру», – сказав він.

«Відео з цієї веб-камери можна буде знайти в моєму особистому архіві. Але вона буде без онлайн-трансляції», – пояснив він.

ЧИТАТИ ПОВНИЙ ТЕКСТ ЧАТУ З ГРИГОРІЄМ ПУСТОВІТОМ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
виборець Показати IP 27 Травня 2011 18:36
Хай,ще в туалеті поставить КЛОУН.Прочитав інтервю з Пустоцвітом і жалію,що голосував за Батьківщину, зрадники- другого разу небуде.
Теж виборець Показати IP 27 Травня 2011 23:37
Інтерв'ю цікаве, мені сподобалось. Раніше за БЮТ не голосував, тепер обов'язково буду голосувати тільки за "Батьківщину"
SERGEY Показати IP 29 Травня 2011 14:39
Батьківщина - недобите збіговисько вбивць, педофілів і просто покидьків, з лідером, яка потонула в кримінальних аферах і у власній брехні. Як за таких можна голосувати
Людмила Показати IP 29 Травня 2011 19:54
Пустовіт, встановлюй хоч 10 камер, тільки за свої гроші, а не за бюджетні. Думаєш, ти в тому кабінеті на 5 років - дуже помиляєшся, рано смієшся.
Громадянин Показати IP 30 Травня 2011 09:54
Вважаю, що в партії "Батьківщина" є й нормальні люди тільки їм дуже важко чогось досягти за цією гвардією, в Луцьку потрібні молоді люди щоб вивести партію з тупіку.
Олена Показати IP 30 Травня 2011 22:25
Григорій Пустовіт - щира і відкрита людина))) А Батьківщина в нас найкраща!!! Сергей щодо твого вислову "з лідером, яка потонула в кримінальних аферах" - це ще не доведено, існує таке поняття як презумпція невинності, яке означає, що ніхто не може бути визнаним винним у здійсненні злочину, а також притягнутий до кримінальної відповідальності не інакше, як за ВИРОКОМ СУДУ і відповідно до закону... Тому не варт таке писати, краще зверни уваги на дві судимості нашого Президента!!!
Dimka Показати IP 6 Червня 2011 19:31
Пустовіт нормальний дядько! Вміє говорити без фальші і вести себе відповідно. Отак!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus