USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пустовіт планує зміни у роботі «Батьківщини»

10 Травня 2013 15:00
Григорій Пустовіт, якого 10 травня під час під час звітно-виборчої конференці, що триває у Луцькому інституті розвитку людини «Україна», обрали головою ВОО ВО «Батьківщина», вважає партійну організацію найпотужнішою опозиційною силу області, та попри це це зміни у роботі таки планує.

Про це він розповів у телефонному коментарі «Волинським новинам».

«Перш за все, я усвідомлюю, що це - велика довіра, яку висловили мої однопартійці. Це велика відповідальність. Я розумію, що сьогодні звалити на себе відповідальність за опозиційну силу, найпотужнішу опозиційну силу області – це справа не з легких, але я чітко розумію, що потрібно роботи, як потрібно робити, і для чого», − зазначив новообраний голова.

За його словами, обласна партійна організація ВО «Батьківщина» була, є та залишиться провідною опозиційною силою Волині.

Крім того, Григорій Пустовіт додав, що питання щодо кадрових змін поки не виникло, а зміни в методах роботи та принципах підходу до вирішення тих проблем, які виникають, таки відбудуться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Віктор Амстердам Показати IP 10 Травня 2013 20:09
М-да... Посіпака старого комсомольця Романюка буде проводити опозиційну діяльність.... Ржу не мАгу, а собі в заступники нехай ще Наталію Бунду візьме і я збоживолію...
=) Показати IP 10 Травня 2013 22:36
Заголовок звучить, ніби рядок із вірша))
Ветеран Показати IP 11 Травня 2013 14:09
Вітаємо! Можливо тепер БЮТ почне очищуватись від "монолітного болота". Адже Григорій ще й бувший офіцер, то ще має порох в порохціницях?
Маруся Показати IP 11 Травня 2013 16:27
Пустовіт? Хто ін такий? Самозванець, руйнівник найбільшої опозиційної сили на Волині. Ніхто його не обирав і не просив у керівники. Чиновник і опозиціонер – ха-ха-ха! Патріотів виключає... недобре це все!
Борис Показати IP 11 Травня 2013 19:50
Який лідер така й братва.
Сергій Показати IP 11 Травня 2013 20:03
Згоден. Таки підсидів Грицюка. Посилав до Києва спеціальних людей з доносами, щоб його змістили... Небезпечний карєрист!
Віра Показати IP 11 Травня 2013 20:10
Людина-паразит, яка паразитує на праці інших.
Справедливий Показати IP 13 Травня 2013 09:32
От і дожились - військовий посіпака прапорщик очолив єдину опозиційну партію. Думаю, що це операція Клімчука, як і призначення земельного "дєрібанщика" Григоренка на посаду голови міської організації. Все, друзі - Борис переміг, Батьківщина впала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus