USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Путін не готовий ухвалювати ризиковані рішення навіть для порятунку своєї армії, – ISW

6 Лютого 2023 10:52
Президент РФ Володимир Путін не готовий ухвалювати ризикові рішення, які необхідні для досягнення його цілей з окупації України.

Про це свідчать його кроки, зазначають аналітики у звіті ISW, передає УНІАН.

На думку експертів, Путін, ймовірно, виходив з помилкового припущення, що його війська можуть змусити Україну капітулювати без значних військових жертв. У зв'язку з цим він розглядав російське вторгнення як обмежений і прийнятний ризик.

Російські спецслужби чекали на крах українських Збройних сил, а кремлівські пропагандисти заздалегідь опублікували завчасно написану статтю про «перемогу» Росії 26 лютого 2022 року. За словами аналітиків, економічні кроки уряду РФ свідчать про те, що Путін та його команда помилково вважали, що Захід не піде на серйозні витрати через його вторгнення.

Читати ще: Великий наступ РФ закінчиться достроково без суттєвого успіху, ISW

Поразка під час наступу на Київ змусила російське керівництво зіткнутися зі складними рішеннями. У ISW зазначають, що президент РФ неохоче віддає накази про складні зміни в російських збройних силах і суспільстві, які необхідні для «порятунку» його війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Лютого 2023 11:49
гарна історія. шкода тільки що брехня
Патрiот Показати IP 6 Лютого 2023 14:04
Щось не видно,що потрiбно рятувати росiйську армiю,скарiше другi думки приходять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus