USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Великий наступ РФ закінчиться достроково без суттєвого успіху, – ISW

3 Лютого 2023 09:33
Кремль, ймовірно, знову переоцінює можливості російської армії у контексті нового великого наступу в Україні.

Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW), передає УНІАН.

«ISW не виявив жодних доказів того, що російські сили відновили достатню бойову міць, щоб завдати поразки українським силам на сході України і захопити понад 11 300 квадратних кілометрів неокупованої Донецької області до березня», – йдеться в новому зведенні.

В ISW вважають, що давно обговорюваний великий російський наступ, найімовірніше, завершиться дочасно – під час квітневого сезону весняних дощів або раніше. При цьому аналітики вважають, що російська армія не зможе досягти суттєвого оперативного успіху.

Читати ще: Росія хоче розосередити українські війська для ескалації: в ISW розкрили план Путіна

«Виснаження російських сил може потім створити сприятливі умови для українських сил, щоб використати їх у контрнаступі наприкінці весни або влітку 2023 року після включення західних танкових поставок», – зазначають аналітики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Лютого 2023 11:03
гарна історія. шкода, що брехня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus