USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Путін подвоїв ставки»: розвідка США заявила про вирішальний період у війні

10 Березня 2023 09:12
Президент Росії Володимир Путін не планує завершувати війну в Україні, він хоче її затягнути. А наступні кілька місяців на фронті стануть вирішальними.

Про це заявив директор американського Центрального розвідуправління (ЦРУ) Вільям Бернс, повідомила кореспондентка News Nation Кейлі Маєр, інформує Gazeta.ua.

За даними ЦРУ, Путін подвоює ставки й намагається виснажити західних партнерів України.

«Путін вибирає більш довгостроковий шлях. Він подвоїв ставки, оскільки переконаний, що може змусити час працювати на нього. Що він може виснажити західних партнерів України», – йдеться у повідомленні.

Водночас Бернс переконаний, що окупанти не зможуть досягнути стратегічних проривів на фронті.

«Російські військові здатні досягати поступових успіхів. Але наша спільна оцінка полягає в тому, що вони навряд чи зможуть здійснити значні стратегічні прориви або підтримувати їх до кінця цього року. Наступні кілька місяців будуть вирішальними на полі бою в Україні», – йдеться у повідомленні.

Він акцентував на необхідності продовжувати надавати Україні військову допомогу.

Раніше міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що російсько-українська війна триватиме ще щонайменше рік. На його думку, Володимир Путін перетнув межу і не збирається зупинятися.

Бойові дії на території України триватимуть щонайменше до кінця 2023 року. Обидві сторони підуть у наступ, якщо буде така можливість, свідчать дані Служби безпеки Латвії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 10 Березня 2023 15:14
Ну пiндоси знают все ,правда заднiм числом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus