USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Путін пригрозив створенням «санітарної зони» в Україні

18 Березня 2024 10:19
Президент Росії Володимир Путін під час виступу у своєму виборчому штабі заявив, що продовжить війну і створить на територіях України так звану «санітарну зону».

Про це пише ТСН з посиланням на інформагентство «РИА Новости».

Диктатор також акцентував увагу на тому, що Росія «змушена буде в якийсь момент», коли вважатиме за необхідне, створити «санітарну зону».

«Створити санітарну зону на сьогоднішніх територіях України, підпорядкованих київському режиму, зону безпеки, яку буде складно подолати засобам ураження, насамперед іноземного виробництва», – cказав він.

Читати ще: За Путіна «проголосували» 87% росіян, – дані екзит-полів

Він підкреслив, що не припинить «зміцнювати збройні сили РФ і обороноздатність країни», щоб досягти цілей «спеціальної воєнної операції».

«Ми змушені в прямому сенсі слова зі зброєю в руках захищати інтереси наших громадян», – додав він, маючи на увазі напад на Україну.

Нагадаємо, перший же день так званих президентських виборів у Росії супроводжувався масовими акціями протесту, під час яких люди в різних містах РФ кидали «коктейлі Молотова» на виборчих дільницях, підпалювали урни для голосування або заливали бюлетені зеленкою та чорнилами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПТН ХЛО Показати IP 18 Березня 2024 11:26
санітарну зону утворять багато санітарів навколо путлєра коли він опиниться в дурдомі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus