USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Путін визнав свою безпомічність і невміння бути європейським лідером

4 Червня 2017 21:49
Президент Росії Володимир Путін все частіше звертається до європейських лідерів і закликає їх до конструктивної співпраці. Він розуміє, що не зможе самостійно відновити необхідний рівень економіки в країні.

Таку думку висловив політолог Віталій Портников, пише Радіо Свобода.

Він зазначив, що протягом трьох років, після анексії Криму та окупації Донбасу, в РФ не відбулося нічого хорошого.

На його думку, під час що відбувся в Санкт-Петербурзі економічного форуму Володимир Путін щосили намагався зобразити із себе керівника держави з інноваційними підходами в економіці.

Портников впевнений, якщо б країни Заходу підтримували Росію, то у Володимира Путіна не було б особливих проблем в управлінні країною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Степан Показати IP 4 Червня 2017 22:01
Портников пише те що йому скажуть на Банковій. Цікаво-хто йому вірить? Все що він казав-з точністю до навпаки.
Анатоль_ Показати IP 4 Червня 2017 22:12
я в шоці
Степан Показати IP 4 Червня 2017 22:18
До, речи американськи журналісти далі дещо іншу оцінку форуму, в якому брали участь представники 140 країн і було заключено понад 400 угод на суму 35,3 млрд доларів. Так американське видання надало дещо відмінну в порникова оцінку. "Ведущая телекомпании NBC Мегин Келли заявила, что "российскому президенту Владимиру Путину нравится, когда ему бросают вызов". Келли выступала модератором на дискуссиях Петербургского международного экономического форума (ПМЭФ) . «Он был настроен по-боевому, не уступал, он скорее нападал по большинству вопросов, это был тот президент, который нравится россиянам. Ему на самом деле нравится, когда ему бросают вызов», — поделилась она впечатлениями о дискуссии на ПМЭФ". Цікаво, на кого розраховує Портников, сьогодні більшость людей мають змогу прогуліть тему і мати різні (полярні) точки зору на одну подію. А фатична ситуація десь посередині.
Петро до Степан Показати IP 5 Червня 2017 11:54
В ВВХ на форумі була суцільна Брайана та клоунсько-солдафонскі відповіді на питання (без конкретики!) - саме "ЩО подобається кацапам ". От яким Європейським л(п)ідером показав себе Попрошенко, "прізідєнт міру"? ВВХ хоч кудись ще пускають на відміну від нашого -"вадінтур")!
до Степана Показати IP 4 Червня 2017 23:24
Путін скоріше заробив + на ПМЄФ але це була гра на його полі і він був режисером. Цікава твоя думка про Порошенка? Можливо зараз ми побачимо чи отримуєш ти зарплату від РГН (російської г**но недофедерації)
Степан до до Степана Показати IP 5 Червня 2017 11:08
Навіщо "бачити"? Я прямо скажу, і це не приховую. Я живу в Симферополі, працюю, відповідно отримую зарплатню. Я громадянини Росії. Активно брав участь у "Кримской весні" маю відзнаки за це. Що тут дивного? У вас своя точка зору, в мене своя. Ще декілька млн українців працює в Росії(гастербайтерів). В Криму їх теж багацько. Порошенко не соромиться заробляти в Росії. Ви його обрали-тобто дали мандат довіри.
Анонім до Степан Показати IP 5 Червня 2017 15:26
Респет за здравомыслие
Китай Показати IP 4 Червня 2017 23:46
Росія це не держава а територія населена ІДІОТАМИ
корінний лучанин Показати IP 5 Червня 2017 14:53
Дай Бог нашим майбутнім керівникам такої"безпомічності і невміння бути лідером".І ще "ізоляції" з такими інвестиціями як має Росія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus