USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Путін заявив, що в Україні буде «демілітаризована лінія»

31 Січня 2024 19:11
Країна-агрессор Росія намагається створити «демілітаризовану лінію» на території України, щоб далекобійна зброя не діставала до території РФ.

Про це сказав президент РФ Володимир Путін на зустрічі з довіреними особами, повідомляють російські ЗМІ 31 січня, передає Кореспондент.

«Ця лінія має бути на такому віддаленні від нашої території, яка б забезпечила безпеку, маючи на увазі далекобійні засоби іноземного, насамперед виробництва», – заявив Путін і додав, що українці начебто застосовують такі засоби «для обстрілу мирних міст».

Читати ще: Путін планує продовжувати війну до 2028 року, – ЗМІ

За словами господаря Кремля, на Авдіївському напрямку і майже на всій лінії бойового зіткнення підрозділи російських регулярних військ займаються тим, що «відсувають» Сили оборони України «від життєво важливих населених пунктів Російської Федерації».

Як повідомляє The Moscow Times, на цій же зустрічі російський президент заявив, що російський військово-транспортний літак Іл-76, який розбився під Білгородом 24 січня, начебто був збитий ракетою американського комплексу Patriot. За його словами, про це свідчать «результати експертизи».

Раніше президент Російської Федерації Володимир Путін повідомив, що контингент російської армії, яка перебуває на війні в Україні, становить 600 тисяч осіб. Це майже половина від штатної чисельності збройних сил Росії.

Читати ще: Путін створює передумови для агресії проти країн Балтії, – ISW
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Галя Показати IP 31 Січня 2024 19:56
Яке ж воно дурне, типовий чурбан
Анонім Показати IP 31 Січня 2024 22:10
Х*йло, чекай на нашу МБР, Хайшеньвей буде вільний, там і проведеш лінію, кацап єб*ний
Анонім до Анонім Показати IP 1 Лютого 2024 09:46
Дедуля вимкни телемарафон і випий таблетки і відай смарт медбрату. Реальність в нас артилеристів/зв'язківців/дронщиків переводять в піхоту бо техніки/снарядів мало яка мбр які крилаті ракети.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus