USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Путін став героєм мультсеріалу

15 Жовтня 2009 19:10

Прем’єр-міністр РФ Володимир Путін став героєм нової серії популярного американського мультсеріалу «Гріффіни». Про це повідомляють «Волинські новини».
У новій серії хлопчик Стьюї і собака Брайан опиняються в Москві. Там їх відразу заарештовують через те, що вони не схожі на ведмедів на велосипедах, з яких складається населення Росії. Заарештувавши Стьюї і Брайана, солдати приймають їх за американських шпигунів і ведуть до глави російського уряду.
Як повідомляє NEWSru.com, у мультфільмі Путін використовує нунчаки як вішалку для плаща, стріляє в стіну з арбалета, щоб повісити краватку, і закурює від запальнички у вигляді автомата Калашникова в натуральну величину. У кабінеті російського прем\'єра висять портрети Леніна і Сталіна. Стьюї і Брайан щоразу лякаються, коли російський прем\'єр береться за зброю, але потім він показує їм мультфільм Їжачок у тумані, і герої йому дякують за допомогу. Газета «Московський комсомолець» нагадує про те, що одна з серій мультсеріалу «Південний парк» піддалася цензурі через появу в ній Путіна, – пише Кореспондент.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus