USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Путіна змусять сісти за стіл переговорів»: у МВС розповіли про ефект відмови США від нафти РФ

9 Березня 2022 08:47
Після відмови США від російської нафти і газу президент Росії Володимир Путін буде змушений сісти за стіл переговорів.

Радник глави МВС Вадим Денисенко вважає, що це може статися в найближчі 10 днів, передає УНІАН.

«Ми стали дуже важливі для світу. Весь світ змушений зараз грати в гру «як знизити ціну на газ», і одним з найважливіших елементів щодо зниження ціни є розв'язання українського питання», – зазначив він у своєму дописі в Facebook.

«РФ не може не розуміти, як далеко зі своєю авантюрою зайшов Путін. І їм, перш ніж їх примусять до результативних переговорів, потрібна хоч якась перемога (головний удар – це Маріуполь і спроба щось зробити в Києві). Тому наше завдання – вистояти наступні 7-10 днів. Далі, з великою часткою ймовірності, Путіна змусять сідати за стіл переговорів. І хай які будуть результати цих переговорів, Росію почнуть викидати з нафтогазового ринку глобального світу», – написав Денисенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus