USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ПВК «Вагнер» заманює найманців на війну в Україну підвищеними виплатами

7 Жовтня 2022 08:42
Через значні втрати та нестачу новобранців ПВК «Вагнер» вдвічі підвищила виплати найманцям, охочим поїхати в Україну.

Як повідомляє Укрінформ, про це із посиланням на власні джерела пише Middle East Eye.

«До війни «Вагнер» платила своїм найманцям від 3 до 5 тис. дол США на місяць, але джерела стверджують, що розцінки зараз зросли до 10 тис. дол США», – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що кошти виділяють російські олігархи, які проживають в Європі, та їх посередники.

Останнім часом «Вагнер» активувала свою рекрутингову діяльність поза межами росії, намагаючись залучити найманців із Туреччини, Сербії, Чехії, Польщі, Угорщини, Німеччини, Молдови, Канади та країн Латинської Америки. Вагнерівці також намагаються домовитися про найманців із кримінальними угрупуваннями в Європі та Латинській Америці. «Тривають зусилля із набору найманців у закладах обмеження волі, де в’язням пропонують амністію та гроші за згоду взяти до рук зброю», – пише Middle East Eye.

За даними поінформованих співрозмовників видання, ПВК «Вагнер» зазнала особливо великих втрат в боях на півдні України, і тепер що є сил намагається поповнити особовий склад, заманюючи найманців грошима.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus