USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

П’яний волинянин мало не спалив собі хату

4 Лютого 2011 09:59
У селі Бортнів Іваничівського району 4 лютого опівночі у пожежі в себе вдома постраждав 51-річний пенсіонер: з вогню він зміг вибратися, проте отримав опіки і отруївся чадним газом.
Коли до місця виклику приїхали рятувальники з райцентру та міста Нововолинська, вогонь вже перекинувся на горище цегляної літньої кухні, повідомили у центрі пропаганди УМНС в області.
Була загроза, що загориться поряд розташований житловий будинок. Через півгодини пожежа була повністю ліквідована.
Господар зміг вибратись з охопленої вогнем та димом будівлі, але отримав при цьому опіки 2-3 ступеня рук та обличчя й отруївся чадним газом. Його госпіталізовано до центральної райлікарні в стані середньої важкості.
Причиною пожежі стало необережне поводження потерпілого з вогнем при курінні в стані алкогольного сп’яніння, що мало не призвело до його загибелі.
Днем раніше через несправність пічного опалення трапилась пожежа в селі Уляники Рожищенського району.
На щастя, лихо вчасно помітили мешканці будинку та одразу зателефонували до служби «101». Люди самотужки намагались приборкати вогонь, завдяки чому горіння дещо призупинилось, але остаточно це вдалось зробити тільки вогнеборцям за 20 хвилин після прибуття.
Вогонь встиг частково пошкодити тільки стіну.
Цього ж дня у селі Ситниця Маневицького району в одному з господарств згорів стіжок соломи. Місцева пожежна команда з Колок не допустила поширення полум’я на господарські споруди, але врятувати стіжок вже не було змоги.
Виявилося, що шкоди бабусі наробив її внук, який знайшов сірники і бавився ними біля соломи.
Управління МНС області нагадує громадянам, що при поводженні з вогнем безпека повинна бути понад усе. Рятувальники просять суворо дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням та електричними приладами, а також не курити у ліжку.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus