USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пиріжки, печиво, піца: волинські господині готують смаколики для захисників

25 Червня 2022 14:41
На 10 квадратних метрів – 10 господинь. На кухні дитячого садка в селі Веселе Торчинської громади щодня випікають смаколики для наших захисників.

Як розповідає кухар місцевого дитсадка «Капітошка» Наталія Середа, печиво чи пироги печуть за спільними рецептами, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«24 лютого ми, як і всі, стежили за новинами. Потім плели маскувальні сітки для військових у будинку культури. Коли зробили багато тих сіток, вирішили, що потрібно ще щось робити. В садочку є можливість, є духовки, тому прийшли сюди, аби готувати. Люди почали допомагати борошном, яйцями…

Ми пекли пироги, смажили лінивці, пиріжки з капустою та картоплею, чебуреки, пекли паски, фарбували яйця, пекли піцу, булочки, робили котлети в тісті», – перераховує Наталія Середа.
Читати ще: Випічка, каші та згущене молоко: як у селі на Волині готують на фронт

Найстарша волонтерка на кухні – медична сестра дитсадка Ольга Світко. Жінка зазначає: не може сидіти, склавши руки, адже кожна смерть наших солдатів чи цивільних – це важкий кинджал у серце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus