USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Пишні сукні та дощ: на Волині відгуляли випускні

24 Червня 2018 13:10
23 червня на Волині відбулося свято випускників.

Зокрема зі шкіл Нововолинська випустилися 364 учні, 47 з них нагороджено медалями: 31- золотими та 16 – срібними. Атестати та медалі випускники отримали з рук міського голови Віктора Сапожнікова, передає БУГ.

Цьогоріч, як і повідомлялося раніше, традиційну ходу бульваром Шевченка відмінили. У міської влади була думка відмінити і урочисту частину в центрі міста через несприятливу погоду, але випускники виявили бажання зібратися на площі В’ячеслава Чорновола біля міської ради, незважаючи на дощовий день.
У центрі Ковеля відбулась урочиста лінійка на площі Героїв Майдану, яка зібрала 319 вчорашніх одинадцятикласників, цьогорічних випускників 2018 року, повідомляють у Ковельській міській раді.

На початку урочистостей випускники поклали квіти до Вічного вогню, стели пам’яті на честь наших земляків – загиблих учасників АТО, меморіальної стели «Хрест пам’яті жертв більшовицького терору», пам’ятників Тарасу Шевченку та Лесі Українці.

Цього року 46 відмінників навчання отримали свої заслужені нагороди – 38 золотих та 8 срібних медалей.
П’ять золотих і чотири срібні медалі – такий головний ужинок цьогорічних випускників Любешівського навчально-виховного комплексу, пише Район.Любешів.

Загалом же 74 випускники цього закладу отримали атестати про загальну середню освіту, 30 відсотків з них – з почесними додатками – похвальними листами та грамотами за досягнення успіхів у вивченні окремих предметів і активну участь у громадському житті школи.

Урочистості з нагоди випуску розпочалися о сімнадцятій годині традиційною ходою випускників центральною вулицею селища та покладанням квітів на меморіальному комплексі. Відтак у будинку культури відбулося представлення випускників і вручення атестатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Andrij Показати IP 24 Червня 2018 13:48
Оооо, молоді вовчиці я йду до вас!!!!!
11 Показати IP 24 Червня 2018 14:54
Успіху у житті.!
правда Показати IP 24 Червня 2018 16:14
.....а ще всі п'яні....це просто жах які ми маргіналова нація....Бачили би ви що робилося в районах, в селах.....масовий алкоголізм абсолютно всіх, батьків, випускників, школоти яка ще не закінчила школи, починаючи так з класу 8-го... Згадую себе і я такий був, вже так сформувалось, що для нас любе свято то є бухаловка, ригаловка, при чому сприймається як так треба, ми так навчені. максимум спогадів буде як всі були п'яні, хто як начудив, напився....Навіть не знаю як це викорінювати ... в когось є ідеї...? Так точно не має бути має бути по іншому, повна деградація .....повне знищення як нації, ви би бачили що робилося по селах....
Вау Показати IP 24 Червня 2018 16:28
День проституції)
Дмитро Показати IP 24 Червня 2018 17:39
Гроші на вітер
Просто жах Показати IP 25 Червня 2018 11:27
Що це було? Педагоги, ви це не бачили, ви не можете впливати на це? Дивлячись на ці фото, таке враження, що це випускниці не середньої школи, а випускниці публічного дому. Чого їх вчили в школі і вдома матері, коли вони в свої 17 виставляють усі свої принади напоказ майже як в бані? Де ваша цнотливість, честь дівчини, християнська етика поведінки? Ну вам же ж не подобається, коли на вас скажуть - ш*лава? А вчора ви одяглися саме так! Мені соромно, що хлопці, які були поряд вчора з вами, були змушені дивитися на вас як на проституток і такими вас запамятають на все своє життя...
Ніколь до Просто жах Показати IP 26 Червня 2018 09:33
Кожен бачить, те що хоче бачити!!! Я, прочитавши ваш коментар, ще раз передивилася в чому були одягнені випускниці! Ні однієї випускниці я не побачила, вульгарно чи з відкритим декольте, одягненої! До чого ваш коментар???? За що має бути соромно батькам і педагогам??? Були б ви моїм учнем, мені було б за вас соромно!!!
Оля Показати IP 25 Червня 2018 16:12
Дуже гарні дівчата і хлопці! Прекрасно одягнені,- батькам респект! Кожного року випускники все гарнішають...
Просто Показати IP 26 Червня 2018 09:31
Дівчата виглядають на років 30ять
ф до Просто Показати IP 26 Червня 2018 10:48
В клубі знімай тих, кому за 35))) Бо зранку в школу її повезеш)))))))))))))))
Просто до ф Показати IP 26 Червня 2018 18:02
коментар влучно!!!!)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus