USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Письменниця з Луцька написала книжку про АТО

12 Серпня 2014 17:00
Письменниця з Луцька, Оксана Забужко, готує до друку нову книжку «Літопис самовидців: дев'ять місяців українського спротиву». Про це авторка написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Скінчила працю над великим книжковим проектом, який забрав купу часу й сил, але він - того вартий», - написала письменниця.

До слова, упорядкувала літопис Тетяна Терен, а підготувала передмову Світлана Алексієвич, автором проекту є Оксана Забужко.

Книжка про події від Євромайдану до АТО, від листопада 2013-го по літо 2014-го. Зі слів автора, книжка простежує, в хронологічній послідовності, зміну настроїв і глибинні психологічні трансформації в українському суспільстві. Колективний портрет "народження нації", що за дев'ять місяців пройшла шлях від мирного протесту до визвольної війни, складено з найпопулярніших за цей час дописів у соцмережах, інтернет-публікацій та фраґментів новинної стрічки.

"Понад сотню авторів збірника, серед яких - як відомі літератори, блогери, журналісти, так і анонімні мережеві «ніки», об’єднує одне: всі вони були свідками й учасниками найдраматичніших подій новітної української історії, і всі їхні думки й почуття, оцінки й пошуки смислів зафіксовано в режимі «включеного спостереження». Читач отримає можливість доторкнутися до живої історії в мить її творення", - пише автор проекту.

«Ви розгорнете цю книжку і не зможете її закрити...», - написала у передмові до книжки Світлана Алексієвич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Проф Показати IP 13 Серпня 2014 08:04
Эту письменницю надо в зону АТО. Я не представляю, кому могут нравится ее "твори". Такая ересь, нагромождение ерунды

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus