USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Питання про закриття ветсанзаводу в Ковелі поки зняли

11 Липня 2017 13:05
Питання про закриття ковельського ветсанзаводу наразі зняте.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика. Голова ОДА поінформував присутніх про результати робочої поїздки в Кабінет Міністрів України, яку здійснив минулого тижня, повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА.

«Залишається нині актуальним і питання утилізації тваринних рештків на території Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», - йдеться у повідомленні.

– Питання про закриття заводу та скорочення працівників – зняті. Діяльність ветсанзаводу буде продовжена в режимі ліквідації екологічної катастрофи місцевого рівня до повного її завершення. І лише після завершення усіх робіт діяльність Ковельського ветсанзаводу буде законсервована до прийняття Кабінетом Міністрів рішення про його закриття, – повідомив Володимир Гунчик.

Як відомо, ковельський ветсанзавод завдав екології шкоди майже на 2 мільйони.

Нагадаємо, бюджетна комісія Ковельської міськради погодила виділити кошти з міської казни на оздоровлення дітей, які мешкають поряд із Ковельською філією ДП «Укрветсанзавод». Хоча раніше на ці потреби обіцяв виділити гроші голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, проте далі обіцянок справа не пішла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus