USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Питна вода у Ковелі покращала? ВІДЕО

25 Березня 2012 11:52
Від початку календарного року якість питної води, яку споживають ковельчани, значно поліпшилася. На підприємстві «Ковельводоканал» провели реконструкцію централізованої системи водопостачання.
Про це повідомляє ТЦК.
Зокрема, повністю замінили фільтраційну систему на станції знезалізнення питної води. Це стало можливим завдяки участі «Ковельводоканалу» в реалізації програми «Питна вода України».
«Загальна вартість проекту ‒ 1 мільйон 994 тисячі гривень. Із них ‒ 461 тисяча співфінансування, а 1 мільйон 500 тисяч ‒ державні кошти», ‒ розповів начальник управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал» Юрій Савчук.
Питна вода свій шлях до споживача починає з 10-ої свердловини південного водозабору З глибини 80-ти метрів за допомогою спеціальних глибинних насосів артезіанська вода подається на майданчик насосної станції другого підйому. У Ковелі використовують традиційну технологію підготовки питної води ‒ фільтрування підземних вод із 13-ти свердловин.
Контроль якості питної води ‒ щоденна турбота працівників хімічного відділу виробничої лабораторії «Ковельводоканалу». Їх дослідження підтверджують: коли в період реконструкції вміст заліза в питній воді був на межі допуску, то сьогодні цей показник має серйозний запас міцності.
На сьогодні споживачами послуг Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства є понад 18 тисяч жителів міста і району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus