USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пив, курив у салоні та погрожував пасажирам: з автобуса «Варшава-Луцьк» патрульні зняли дебошира

22 Березня 2021 19:45
Вживав алкоголь та чіплявся до пасажирів: патрульні припинили правопорушення в автобусі.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Волині.

Під час патрулювання на автодорозі М-19 (Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече), в с. Переспа до інспекторів звернувся водій автобуса «Варшава – Луцьк». Він повідомив, що в салоні автобуса перебуває чоловік, який розпиває пиво, палить цигарки та образливо чіпляється до інших пасажирів автобусу.

Патрульні встановили, що ці дії вчиняв 35-річний чоловік, який, до того ж, ще й погрожував одному з пасажирів фізичною розправою.

Його зняли з автобуса та склали адміністративні матеріали за ч.2 ст.44-3 (Перебування в громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту), ч.1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді), ч.1 ст.175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) та ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Andrij Показати IP 22 Березня 2021 21:03
Быдло надо тушить сразу, всем вместе а не втихушку отсиживаться и думать что пронесёт....
=5 Показати IP 23 Березня 2021 10:18
Не дивуюсь,верталась з Польщі автобусом заробітчани вели себе так,що стидно описати цей номер.Водій не зробив навіть зауваження
Анонім до =5 Показати IP 23 Березня 2021 10:34
Водій хотів би лишитись живим, це нормально, йому ще людей далі везти. А от серед пасажирів навіть мужиків не знайшлося??
Ну може ще Показати IP 23 Березня 2021 10:51
1. водій зобов'язаний повідомляти поліцію про правопорушення (це його посадова інструкція) 2. водій зобов'язаний знати свою посадову інструкцію (а не просто розписатися в інструктажах) 3. перевезення це сфера послуг де прописані конкретні права та обов'язки надавача послух та споживача. 4. пасажир має право самостійно викликати поліцію у разі ознак, що на його (пасажира) думку порушують його права чи несуть загрозу життю чи здоров'ю. 5. міжнародні перевезення передбачають додаткові зобов'язання для надавача послуг. Якщо водії залишають вирішення питань щодо порушень у салонах на самосуд пасажирів, це лише щоб прикрити інші свої "схематози" котрі можуть виявитись під час розбору конфліктних ситуацій правоохоронними органами або підприємцем на якого працює водій.
Анонім до Ну може ще Показати IP 23 Березня 2021 17:17
То він і повідомив поліцію, а не проїхав! Нашо стільки тої писанини..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus