USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рада виключила Надію Савченко з комітету нацбезпеки

15 Березня 2018 12:19
Верховна Рада виключила народного депутата Надію Савченко зі складу Комітету з питань національної безпеки і оборони. За відповідний проект постанови № 5543 проголосували 261 депутат, при мінімальній необхідності 226, повідомляє Укрінформ.

Ініціаторами проекту постанови стали зокрема народні депутати від фракцій БПП та «Народний фронт», що є членами цього комітету.

У пояснювальній записці до проекту постанови зазначається, що Савченко має доступ до державної таємниці і як член комітету бере участь у його засіданнях, де розглядається інформація, яка відноситься до державної таємниці.

«З метою недопущення розголошення інформації, яка відноситься до державної таємниці, та зважаючи на те, що член комітету повинен брати участь у засіданнях, де будуть розглядатися питання, пов'язані з державною таємницею, необхідно прийняти дану постанову», - йдеться у пояснювальній записці.

Як повідомлялось, 14 березня комітет ініціював розгляд виключення Савченко зі свого складу.

До слова, Савченко можуть висунути підозру про участь у підготовці державного перевороту. Генпрокурор Юрій Луценко має достатньо підстав для цього. Про це заявив нардеп фракції "Народний фронт", радник голови МВС Антон Геращенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
! Показати IP 15 Березня 2018 14:16
Гадя сьогодні відмітилась як ніколи. Понесло консерву не на шутку.
ТСН Показати IP 15 Березня 2018 18:13
Ти наша льотчиця, фрі савченко, наді волю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus