USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Рада заборонила продавати українські підприємства росіянам

16 Лютого 2016 17:30
Рада заборонила продавати підприємства України росіянам, - інформує Обозреватель.

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України (щодо уточнення деяких положень)» №2319-д, який дає старт масштабній приватизації. За ухвалення документа проголосували 252 народні депутати.

Для посилення захисту національних інтересів закон забороняє приватизувати українські підприємства громадянам країн-агресорів, особам, щодо яких введено санкції, а також юрособам, власником будь-якої кількості акцій (часток, паїв) яких є президент держави, визнаної Верховною Радою України як держава-агресор.

Крім того, документ скасовує обов'язковий попередній продаж на біржі 5-10% акцій підприємства до початку проведення конкурсу.

Як наголосила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Ковалів, закон дозволить забезпечити права інвесторів шляхом вирішення спорів у міжнародних арбітражних судах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus