USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Радіо БіБіСі: Перехід біля однієї зі шкіл Луцька небезпечний для учнів

9 Вересня 2009 11:01
Життя учнів одного із загальноосвітніх навчальних закладів Луцька щодня піддається небезпеці через відсутність поблизу школи «зебри» та «лежачого поліцейського». Про це 9 вересня повідомляє репортер «Волинських Новини».
 
Як стало відомо «ВН» із достовірних джерел, учні однієї зі шкіл Луцька щодня, аби потрапити до навчального закладу, ризикують своїм життям і здоров’ям. Адже біля навчального закладу не облаштовано ні «зебри», ні «лежачого поліцейського».
 
Педагоги нарікають, що гарантувати хоча б мінімальну безпеку своїм вихованням вони можуть лише вранці, коли біля дороги стоять чергові, які допомагають школярам її перейти. Хоча й це не є виходом з ситуації, бо водії нерідко ігнорують вимоги зупинитися і дати дорогу. Разом із тим заняття у школі йдуть у дві зміни, і в той час коли перша йде додому, а друга на навчання, діти залишають з дорогою сам-на-сам.
 
Джерела стверджують, що владі про проблему відомо. Однак вирішать її не раніше, ніж зроблять на цій дорозі нове покриття. А до ремонтних робіт наразі ще не приступали.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 11:02
Ну то ж вже напишіть, яка школа...
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 12:24
Инфа типа: Десь, колись, в якійсь країні....
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 12:40
це пишуть що не будь, аби заповнити колонку. Дорожньої розмітки 1.14.1 та 1.14.2 (Зебра)немає лише біля гімназії №14 та ЗОШ № 24, це по вул. Гнідавській і Станіславського відповідно. На то є причини і директорам шкіл вони відомі.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 13:37
Це щось із серії :"на одній із вулиць Луцька не забирають сміття" - от і новину придумали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus