USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Радіо БіБіСі: У волинського Леніна з’явилася «криша»

19 Січня 2009 18:40
Досить своєрідно «побешкетували» в ніч на Меланки мешканці Волині. В селі Дуліби в Турійському районі в цю ніч зробили «кришу» єдиному в районі бюсту Леніна. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів «Перцю по-ковельськи» один із мешканців села Дуліби, місцева молодь у «бешкетницьку» ніч вирішила «пожартувати» над бюстом Ілліча, зодягнувши на нього «дашок» від колодязя.
Вранці це виглядало настільки потішно, що сміялося ледь не всеньке село. І лише коли всі вдосталь нареготалися, господар «дашка» забрав його назад до свого обійстя.
Нагадаємо, що за давнім українським звичаєм, збитки в ніч на Меланки робили лише тим господарям, котрі не пускали колядників до хати, або ж погано їх обдаровували чи пригощали. Немає сумніву, що Ленін не зробив для дулібів нічого доброго, за що, зрештою, ідолу й «віддячили».
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Січня 2009 20:30
От придурки!!!!!!!!
Анонім Показати IP 19 Січня 2009 23:10
Якщо на наступн. рік "Меланка" вкраде у бібісі всі букви, крім останньої, отоді почнуться справжні переміни у Укр. радіо
Тиміш Показати IP 20 Січня 2009 12:09
Краще б вони те одоробло зняли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus