USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Радіо БіБіСі: Жителі Луцька планують заблокувати міських чиновників та їхні автомобілі

16 Грудня 2008 10:50
На одному з луцьких форумів активно обговорюють можливу акцію «протесту проти свавілля чиновників». Про це 16 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Скоріше за все, причиною обурення лучан-форумчан стала низька температура у їхніх квартирах. Наразі вирішується місце, дата та час проведення акції протесту і форми донесення інформації про саму акцію. 
 
Висловлюються різні думки і щодо самого формату заходу. Зокрема, серед варіантів – мітинг поблизу приміщення Луцької міської ради. Проте зустрічаються й інші пропозиції – перекриття руху транспорту на головних вулицях Луцька, блокування виїзду з автогаражу міськради, масові «відвідини» сесії Луцькради, перекриття входу до муніципалітету тощо.
 
Довідково:
 
ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» обмежило постачання теплоносія на 33-й та 40-й мікрорайони облцентру. Про це сьогодні, 12 грудня, під час прес-конференції розповів гендиректор ТзОВ Олександр Кропива. За словами пана Кропиви, з котельні на вулиці Карбишева, 2 подається теплоносій температурою 45 градусів. Хоча законодавство дозволяє взагалі припинити постачання, однак таких радикальних заходів підприємство не вживатиме. Пан Кропива пояснив, що причини обмеження постачання теплоносія полягають у заборгованості ДКП «Луцьктепло» перед «Луцьктеплоенерго». На понеділок, 15 грудня, борг становитиме 5,6 мільйона гривень, – вважає Олександр Кропива.
 
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Doping Показати IP 16 Грудня 2008 11:05
хм. volunnews вже черпають новини з пліток на борді?
Анонім Показати IP 16 Грудня 2008 11:45
а можна посилання на форум?
СБУ Показати IP 16 Грудня 2008 12:37
Ссилку форума пліз.
Автор Показати IP 16 Грудня 2008 14:04
Хто шукає, той знаходить. У Луцьку не так багато інтернет-форумів.
Органайзер Показати IP 16 Грудня 2008 14:07
Є пропозиція на четвер, біля міськради! Час уточняємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus