USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радник Путіна назвав Порошенка «нацистом»

27 Червня 2014 11:17
Радник президента РФ Володимира Путіна Сергій Глазьєв, Європа намагається силою змусити Україну до підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

Глазьєв назвав президента України Петра Порошенка "нацистом", а Угоду про асоціацію України з ЄС - "нелегітимною", як і сам новий український Президент. Про це повідомляє Російська служба Бі-Бі-Сі.

"Вони організували в Україні військовий переворот, вони допомогли нацистам прийти до влади. Це нацистський уряд бомбить найбільший регіон в Україні", - зазначив він.

"На пряме запитання кореспондента ВВС про те, чи вважає він нацистом і Петра Порошенка, Глазьєв відповів: "Звичайно", - йдеться у повідомленні.

"Думаю, що після підписання угоди з ЄС європейський народ здивується, коли цей нацистський Франкенштейн, народжений європейськими бюрократами й політиками, постукає у двері європейських країн", - цитує Глазьєва російська служба ВВС.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко у Брюсселі підписав угоду про асоціацію Україна-ЄС. Сьогодні угоду про асоціацію з ЄС підписали також Грузія та Молдова.

Раніше радник президента Росії Сергій Глазьєв пропонував нанести з боку Росії удар по українській армії, щоб не дати їй зміцніти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Громадянин Показати IP 27 Червня 2014 11:45
Ха ха)) Але він правий у тому, що справді було організовано переворот, завдяки чому порошенко і прийшов до влади. Мабуть, краще було б дочекатися закінчення строку президенства яника і на виборах змінити владу
з іншої сторони до Громадянин Показати IP 27 Червня 2014 11:51
з іншої сторони, це було б можливе тільки на чесних виборах, а зважаючи на вплив Януковича та наскільки розрослась його "сім'я", результат виборів був заздалегідь відомий.
Петр до Громадянин Показати IP 27 Червня 2014 16:40
Дядя,вы дурак?
Микола до Громадянин Показати IP 27 Червня 2014 17:01
В Україні ніякого перевороту не було, Український народ невитримав нахальства та злодійства Януковича та його прихвостів і піднявся на боротьбу, щоб розігнати це злодійське гніздо, та відборонити свою свободу та незалежність.Український народ скинувши злодія і його прихвостів, вибрав народного президента Порошенка .А цей халуй путінський яке має право оскорбляти президента України.
Анонім Показати IP 27 Червня 2014 12:08
Зате зараз дочекались, дякуємо вам.
Юхим Показати IP 27 Червня 2014 14:27
ПТНПНХ разом із своїми шавками
гість Показати IP 27 Червня 2014 15:01
Знов троляки захвилювалися, повилізали із своїми постами та мінусовками:)))) Ржунімагу з них. Ото пекельна в них робота - відпрацьовувати копійки лиючи неусвідомлений бруд. Це повертається і відображається на здоров"ї, зауважте. Хоча мені до їхнього здоров"я байдуже. Я навпаки тішуся, коли вони зі шкіри геть лізуть, так і хочеться їх провокувати... провокувати...провокувати:)))))
Анонім Показати IP 27 Червня 2014 16:13
нацизм зараз не так актуально як рашизм
Анонім Показати IP 27 Червня 2014 16:42
це москальске стерво з крисячою мордою .. і проклятий путлер одного поля ягоди , скоти московські , хочуть загарбати нашу державу , хай поздихають кляті москалі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus