USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Ракетні удари по Одещині та Миколаївщині: цілили в портову інфраструктуру

26 Липня 2022 08:38
У ніч на 26 липня російські війська завдали ракетних ударів по півдню України: в Одеській області влучили у приватні будівлі, у Миколаївській – в портову інфраструктуру.

Про це йдеться в офіційному повідомленні ОК «Південь», передає УП.

«По півдню України завдано масованих ракетних ударів, у тому числі із застосуванням авіації, з напрямку Чорного моря. Випущено кілька ракет повітряного базування. На Одещині є влучання в приватні будівлі прибережних сіл з наступним загоранням. На місцях працюють рятувальники. Попередньо постраждалих нема. На Миколаївщині атаковано портову інфраструктуру», – зазначають в ОК «Південь».

Водночас по Миколаївському району завдано удару з ЗРК С-300 із тимчасово окупованої Херсонщини. Є влучання в авторинок, інші відкриті території передмістя.

Інформацію про масштаби руйнувань та постраждалих уточнюють.
Вранці 26 липня близько 04:50 у Чугуєві Харківської області пролунали вибухи.

Армія держави-терористки обстріляла місто, повідомляє ТСН. Боєприпас пошкодив газову трубу на вводі до приватного будинку, повідомили в обласному управлінні ДСНС.

«Утворився вогняний факел, який швидко загасили рятувальники з Луганської області, що стоять на бойовому чергуванні у Чугуївському районі Харківщини», – йдеться у повідомленні.

Крм того, рятувальники продовжили розбирати завали Будинку культури у Чугуєві, який РФ зруйнувала 25 липня. Зазначають, що під завалами можуть перебувати люди.

Також минулої доби рятувальники гасили пожежу в Циркунах: внаслідок обстрілу РФ горів будинок у 150 кв. м.

Армія держави-терористки близько 05:00 26 липня завдала ударів по цивільній інфраструктурі Слобідського району Харкова. Унаслідок ворожого обстрілу спалахнув дах будівлі автосалону. Крім того, кілька снарядів влучили по відкритих територіях. Попередньо постраждалих внаслдідок російської атаки немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 26 Липня 2022 10:36
якось сумніву немає що стрелянина ведеться тільки по приватним будівлям.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus