USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рахунки облавтодору заблокували

25 Січня 2016 18:06
Ситуація зі структурами облавтодору – бажає кращого. Чи не найбільша проблема у тому, що рахунки підприємства заблоковані. А відтак то – чи не найголовніше завдання, аби структура змогла відновити роботу.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

З приводу можливої реструктуризації боргів облавтодору напрацьовували алгоритм дій під час засідання антикризового штабу в ОДА.

Відтак, обговорили стан справ із реструктуризації боргу з усіма кредиторами. Про зроблене у цьому напрямку інформував директор ДП «Волинський облавтодор» ВАТ «Державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України Олександр Зіньков.

Тож, зі слів Олександра Зінькова, вже розробили графік, згідно з яким і здійснюватимуть реструктуризацію боргів облавтодору. Окрім того, працюють, аби укласти з кредиторами мирові угоди. Нині – етап постійних переговорів.

- Графік розроблений з урахуванням фінансових можливостей підприємства, тобто без фінансових допомог, без надходження від продажу майна, а лише з тих коштів, які можемо отримати щомісяця від замовників і виділити на погашення заборгованості. Ці суми складають 200-300 тисяч гривень на місяць, – зазначив Олександр Зіньков. – Підписуючи мирові угоди з підприємствами, будемо уточнювати і коригувати суми штрафних санкцій, суми пені і, надіємось, що це буде сприяти розблокуванню рахунків і нормальній роботі підприємства як в частині погашення і виконання своїх зобов’язань перед кредиторами, так і в частині нормальної роботи підприємства в забезпеченні безпеки руху на дорогах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 25 Січня 2016 18:49
Облавтодор та мера до в язниці пора давно...навіки прикувати!!!!
123 до Лучанка Показати IP 25 Січня 2016 20:29
А Зіньков не хоче розказати за які мільйони йому під Луцьком держава особняк будує
Дорожник Показати IP 26 Січня 2016 03:00
В облавтодорі заблоковані рахунки, а Мирка велосипедні доріжки будує, нікому непотрібні. Коли вде його знімуть, зима проблеми на носі, а він швидко у відпустку, піджавши хвоста.
аве Показати IP 26 Січня 2016 11:38
а те що робочі немають за що жити нікого не цікавить скоро насальство з лопатами самі підуть чистить дороги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus