USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Яким буде «Волинський облавтодор» після реорганізації у 2016 році

4 Грудня 2015 18:44
Концепція реорганізації передбачає в 2016-му році скорочення підрозділів ДП «Волинський облавтодор» з 11 до 10. Також вже відбувається скорочення штату, яке продовжать. Зараз на підприємстві завершують процес інвентаризації, активна фаза реорганізації відбудеться з нового року.

Про це йшлося під час розширеного засідання Антикризового енергетичного штабу у режимі відеоселектору за участю голів райдержадміністрацій, міських, міст обласного значення, в приміщенні овальної зали обласної ради сьогодні, 4-го грудня.

Нагадаємо, згідно з інформацією облдержадміністрації, облавтодор – фактичний банкрут, а на підприємстві боргують зарплату працівникам.

«Щодо реорганізації, то процес інвентаризації підходить до завершення. Далі буде реорганізація, і в 2016-му замість 11 філій буде 10 підрозділів - із них 6 займатимуться дорогами місцевого значення та 4 будуть ремонтувати автошляхи державного значення», - інформував очільник ДП «Волинський облавтодор» Олександр Зіньков.

Серед основних проблем на підприємстві, додає дорожник, - застарілий автопарк.

Зі слів Олександра Зінькова, усій техніці по 15-25 років, а останнє оновлення відбувалося в 2012-му році.

«Через те, що машини старі, ми багато коштів витрачаємо на їхній ремонт. Окрім цього, є проблема із виплатою зарплати. Ми вже віддали працівникам гроші за серпень і 50% за вересень. До кінця року плануємо продовжити виплатити зарплат», - доповів Зіньков.

Учасники засідання рекомендували йому з приводу старого автопарку не покладати усю надію на державу, а почати працювати над грантами, аби залучити європейських партнерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
добряк Показати IP 4 Грудня 2015 19:26
дешевше турок наняти чім ціх пройдисвітів утримувати і дивитись як вони отсев крастимуть і калюжи асфальтом засипатимуть криворукі
апвап Показати IP 4 Грудня 2015 20:52
це точно. людей скорочують, а начальство як строїлось, як розстроювало і облаштовувало своє житло, так і дальше все роблять. Їх треба перевіряти. Де контроль?
вкб до апвап Показати IP 5 Грудня 2015 07:28
Факти в студію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus