USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Раптово помер директор однієї з автошкіл Луцька

1 Лютого 2021 10:02
Раптово перестало битися серце директора комунального закладу «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат Луцької міської ради» Павла Шейка.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили колеги очільника навчальної установи.

Зі слів одного із колег Павла Шейка, чоловік не скаржився на здоров’я. Смерть наступила раптово у неділю, 31 січня. Серце чоловіка перестало битися на 59-му році життя.

Міжшкільний навчальний комбінат відомий як комунальний заклад професійно-технічної освіти, а також як школа із підготовки водіїв транспортних засобів різних категорій. Директор Павло Шейко очолював навчальну установу з 2016 року.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним, друзям та колегам Павла Павловича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Справедливість Показати IP 1 Лютого 2021 22:02
Цікаво, чи прийшли на похорон директор школи, у якій працював покійний Мах Олег Петрович. Бо нещодавно вмерла вчителька, яка 30 років віддала ЗОШ #17, то керівнициво не виявило бажання прийти й віддати останню шану
Учень Показати IP 1 Лютого 2021 22:03
Палич, земля вам пухом....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus