USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Райони Волині «викладуть» в єдину електронну мережу

23 Вересня 2013 12:27
До кінця тижня у Луцькому районі створять електронну карту. Для цього протягом тижня експерти звірятимуть межі населених пунктів, об’єкти по всім картам та вноситимуть в електронному вигляді з координатами.
Про це стало відомо під час наради в Луцькій райдержадміністрації, 23 вересня, за участю земельників, архітекторів, комунальників.
«У кінцевому вигляді ми будемо мати багатошарову електронну карту. За цим комп’ютерним документом можна буде побачити як загальні межі кожного об’єкту, так і будуть різні вкладки: інженерні, соціальні, водні об’єкти, ліси, ґрунти, пам’ятки. І можна буде працювати по кожному розділу, планувати під час виділення земельних ділянок для будівництва», − розповів заступник начальника головного управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Яким Сеник.
Загалом у Луцькому районі − дві селищні, 29 сільських рад, які об’єднують 83 населені пункти. Найбільше роботи буде з приміськими радами.
«Де-де, а тут навколо Луцька найскладніші території. Ускладнити роботу може той факт, що межі обласного центру так до кінця і не визначені. У цьому може допомогти генплан Луцька. Щодо інших сільських рад, то їхні межі давно визначені. Треба лише попрацювати із уточнення об’єктів», − поділився заступник головного архітектора області.
Зазначимо, що зараз уже створені електронні карти трьох районів Волині: Іваничівського, Ковельського та Старовижівського.
Коли буде створено електронну карту – зможуть приступити до схеми планування, яку планують розробити до кінця жовтня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus