USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Райрадам дали більше повноважень для залучення інвестицій

1 Червня 2018 22:02
Районні ради включили до переліку тих, хто має право пропонувати проекти розвитку громад за рахунок інвестицій бюджету розвитку облради. До цього такі повноваження мали лише представники ОТГ.

Про це йшлося під час засідання чергової двадцятої сесії обласної ради сьомого скликання 31 травня.

Депутат обласної ради Віктор Козак попросив колег підтримати Проект рішення «Про внесення змін до Порядку відбору інвестиційних програм і проектів, реалізація яких здійснюватиметься з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку обласного бюджету».

«У програмі виключені районні ради, як суб’єкти подання проектів. У ній є лише ОТГ. Фактично, районні ради не мають права подавати жодного проекту, а на їхньому балансі є освітні та медичні заклади. Ми їх обділяємо можливістю залучати інвестиції з бюджету розвитку. Тому пропоную внести відповідні зміни, щоб вирівняти соціальну справедливість», - попросив депутат.

Присутні у залі більшістю голосів підтримали пропонований проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus