USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Разом переможемо: «Фото патріота» повертається

12 Квітня 2015 13:01
Благодійний проект "Разом переможемо!" підтримали нововолинські фотографи. А це означає, що "Фото патріота" повертається!

Наразі свою участь у проекті підтвердили: Степан Заянчковський, Юрій Косюк, Сергій Лисенко, Олена Хомюк та Софія Левчук, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

13 квітня в парку культури та відпочинку професійні фотографи зніматимуть гостей зі зброєю, у військовій формі та поряд із військовою технікою.

Із музею 14-ої бригади приїде виставка зброї, припхаються БТР-и, а волонтери привезуть "кішки" для знешкодження мін, підставки для пулеметів та інші цікаві штуки, які навчились виготовляти на міні-мануфактурах.

Нагадаємо, благодійна акція на підтримку військових "Фото патріота" 19 серпня торік стартувала в Нововолинську. А найперше започаткували акцію у Луцьку 27 липня.

Вже наступного дня організатори благодійного заходу опублікували перші фото патріотів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хех Показати IP 12 Квітня 2015 18:14
Знову цей косюк-аферист
Анатоль_ Показати IP 12 Квітня 2015 19:06
Я також фотагафувався з Наталкою Семенівною тоді, але наші фотоси не поставили. Хочемо ще раз зфотографуватися для історії України!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus