USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Реальна сталь», «Зараза»: світові прем’єри у Луцьку

5 Жовтня 2011 13:33
Новий фільм «Реальна сталь» з Х'ю Джекманом у головній ролі виходить на екрани світу у четвер, 6 жовтня, – у Луцьку його з цього дня можна буде дивитися у кінокомплексі «Адреналін».

Фільм режисера Шона Леві - про майбутнє, де бокс заборонений за негуманність. Цей спорт замінили бої роботів, якими керують люди. Х'ю Джекман грає колишнього боксера, який тепер – промоутер нового виду спорту - робобоксу. Одночасно на життєвому шляху героя виникає 11-річний підліток, що виявився його сином. І в міру того, як машина пробиває свій шлях до вершини, батько й син, які нарешті зустрілись, вчаться дружити.

Серед акторів фільму – зірка серіалу «Lost» Эванджелін Лілі.

Цікаво, що продюсерами фільму виступили такі імениті люди, як Роберт Земекіс (автор фільмів «Назад в майбутнє» чи «Форест Гамп»), а також Стівен Спілберг).

Той, хто бачив фільм на передпрем’єрних показах, стверджує, що стрічка – не просто «чистий» екшн. Автори явно надихалися таким фільмами, як «З усіх сил» і «Роккі» - історіями про боротьбу не роботів чи суперменів, а звичайних людей. «Авторам с легкостью удалось обыграть легкий, яркий и скоростной сюжет, создав жесткий и спортивный фильм для семейного просмотра», - йдеться в одній з рецензій.

Показ фільму «Реальна сталь» у кінокомплексі «Адреналін» - з 6 жовтня о 9:10, 11:30, 13:50, 16:10, 18:30, 20:50, 23:10.

Серед інших цьоготижневих прем’єр «Адреналіну» - фантастична драма «Зараза». Її режисер Стівен Содеберг – визнаний автор драматичного кіно («Ерін Брокович», «Соляріс», «Трафік»). Хоча і у пригодницькому кіно Содеберг не пасе задніх, адже є автором, приміром, «Одинадцяти друзів Оушена».

«Зараза» - історія поширення смертельного вірусу, з яким намагається боротися Міжнародна організація лікарів спільно з Центром з контролю і профілактики захворювань США.

Безперечна «родзинка» фільму «Зараза» - це список акторів. У фільмі знявся не одна і не дві зірки Голівуду. Судіть самі: Мет Деймон («Спасти рядового Раяна», «Ідентифікація Борна», «Відступники», Кейт Уінслет («Титанік», «Вічне сяйво чистого розуму», «Читач»), Гвінет Пелтроу («Залізна людина», «Сім», «Талановитий містер Ріплі»), Лоренс Фішборн («Матриця», «Апокаліпсіс сьогодні», «Поліція Маямі»), Марійон Котіяр («Початок», «Таксі», «Хороший рік», «Джонні Д»), Джуд Лоу («Шерлок Холмс», «Штучний розум», «Холодна гора», «Небесний капітан і світ майбутнього»).

Показ фільму «Зараза» у кінокомплексі «Адреналін» - з 6 жовтня о 16:30, 18:35, 20:40, 22:45


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus