USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Редактор «Вістей Ковельщини» презентував книгу

23 Лютого 2010 12:13
Свою нову книгу «Ковельщина повоєнна» презентував землякам редактор Ковельської міськрайонної газети «Вісті Ковельщини», заслужений журналіст України Микола Вельма.
Про це з посиланням на Ковельський МВК пише Перець по-ковельськи.
Автор на сторінках видання правдиво і популярно розповідає про перипетії далеко не простого, часом драматичного післявоєнного життя жителів краю, про їх наполегливу працю в ім’я кращого майбутнього.
На переконання присутніх, які зібрались в районній бібліотеці, книга стане хорошим другом для істориків, краєзнавців, широкого читацького загалу. Адже в ній описані мало відомі та досліджені 1944-1950-і роки. Про свою працю Микола Вельма сказав: «Це історико-краєзнавча розвідка, яку я прагнув побудувати максимально об’єктивно, відділити, образно кажучи, зерно від полови, бути вірним принципу, стисло сформульованому підзаголовком книги - «Люди. Події. Факти». Також автор пообіцяв, що незабаром з\'являться його нові книги, присвячені рідній Ковельщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus