USD 39.80 40.08
  • USD 39.80 40.08
  • EUR 39.80 40.08
  • PLN 9.85 10.00

У Волинській ОДА визначили журналістів, які найдужче люблять Україну

21 Серпня 2008 17:17

За підсумками другого етапу обласного конкурсу «Любіть Україну», приуроченого до Дня Незалежності України, нагороджено редакторів ЗМІ, які стали переможцями цього журналістського змагу. Про це 21 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Голова облдержадміністрації Микола Романюк привітав переможців конкурсу серед ЗМІ «Любіть Україну». Як зазначив начальник головного управління із питань внутрішньої політики та зв\'язків з громадськістю ОДА Юрій Вербич, «конкурс проводився по висвітленню діяльності органів влади». ЗМІ оцінювало компетентне жюрі, яке й підбило підсумки конкурсу, - додав він.
Організаторами конкурсу виступили головне управління із питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА та обласна організація НСЖУ.
Переможці отримали не тільки відзнаки, державні стяги та вітання від Президента України Віктора Ющенка, а й грошові винагороди. Найбільшу із них, сумою у тисячу гривень, отримав колектив Волинської облдержтелерадіокомпанії.
Гендиректор ВОДТРК Святослав Пирожко зауважив, що це уже не перша нагорода, якою удостоюється очолюване ним ЗМІ. Пан Пирожко у відзнаці вбачає «творче заохочення до вдосконалення журналістської роботи». Головний редактор «Вістей Ковельщини» Микола Вельма як передумови отримання нагороди вбачає об’єктивне висвітлення подій. За його словами, 800 гривень премії він витратить на потреби колективу. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
М.Н. Показати IP 19 Грудня 2008 15:41
не зрозуміло який конкурс чи по висвітленню діяльності влади, чи "Люби Україну". Шановні організатори! висвітлювати діяльність влади і вручати нагороду п.Пирожко за любов до України це різні речі. Не потрібно його роботу на користь влади оцінювати, як велику любов до України. Ви запитайте в українців чи вони погодяться? Не беріть на себе право говорити від усієї України. Не принижуйте тих, хто рік стояв в полі і був вимушений викинути вирощену продукцію, бо влада нічого не зробила, щоб налагодити її переробку. В світі 1 милрд. населення недоїдає, Африка голодує, а влада провертає афери з фінансами, щоб нас обібрати черговий раз. Владо не принижуй того, кому ти повинна служити. Не принижуй. Бо такі конкурси - ганьба тим, хто бере в них участь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus