USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Референдум щодо статусу Криму перенесений на 30 березня

1 Березня 2014 12:25
Новобраний прем'єр АРК Сергій Аксьонов переніс всекримський референдум на 30 березня. Про це повідомляє «РИА Новости».

«У зв'язку з необхідністю ми вирішили прискорити проведення референдуму про статус автономної республіки Крим. Референдум призначено на 30 березня», - сказав Аксьонов в ході першого засідання ради міністрів Криму в новому складі.

Раніше референдум, на якому жителі Криму оберуть шлях подальшого розвитку регіону: в нинішньому статусі автономної республіки у складі України, як незалежної держави або у складі Росії, був призначений на 25 травня. Влада Криму вирішили прискорити його проведення.

Нагадаємо, Сергій Аксьонов взяв під контроль силові структури МВС, МВО, ВС, МНС, флоту, податкової, прикордонників, та звернувся до Президента Росії Володимира Путіна для надання допомоги у відновленні спокою на території Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
И шо Показати IP 1 Березня 2014 12:27
И шо? Это харашо или плохо? Нафиг нам на местном сайте такие новыны? Своих проблем нет?
тобто до И шо Показати IP 1 Березня 2014 12:43
тобто тебе не турбує питання цілісності держави? Тільки про ГУЗЯ цікаво читати?
аяяй Показати IP 1 Березня 2014 12:42
відрядити активістів правого сектору в їхніх уніформах на кожну дільницю в Криму,нехай контролюють чесність проведення референдуму а заодно набудуть досвіду перед президентськими виборами в Украіні
Джулія Показати IP 1 Березня 2014 12:46
Мдя. Люблю я Крим. Але якщо кримчани оберуть приєднатися до москалів, доведеться таки робити закордонний паспорт і на Турцію-Емірати переорієнтовуватись.
Я Показати IP 1 Березня 2014 12:49
правильно зробив, якщо та п****обратія Правого сектору і свободи лізе до влади і ділить крісла,,,,,, хворі люди на розлади психіки... та вони може окрім своїх гасел... і не знають де той Крим
коткас Показати IP 1 Березня 2014 13:07
что на халяву получаешь, не жалко потерять.распад более-чем вероятен ,прецендент косово -эвропу этим можно заткнуть.Почитайте польские ЖЖ,они уже карты новой Речи Посп.составляют.tакими темпами можно очень скоро оказатся в границах 1644г.
поліщук Показати IP 1 Березня 2014 13:23
Нехай заберають, через рік подавляться Кримом, І Росія як держава просто перестане існувати. А Кримчани заслуговують таку владу як і вони самі. Тільки татарів шкода.(((
до Показати IP 1 Березня 2014 14:10
да буде Крим України, бо завтра тільки перекрити крани на трубаг газу та води, і виключити дублер на світло, і пипець їм буде. І вони самі це знають. Це так провокація Пуніта та праворуських.
коткас Показати IP 1 Березня 2014 14:20
должны быть чёткие вопросы: а) Крым должен быть в составе Украины б) Крым должен быть в составе России в) Крым должен быть независимым государством А уж автономный ли он, неавтономный, красный, жoвтоблакитный или там фиолетовый в зеленую полосочку - это вопрос вторичный. а так обычная разводка политиканов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus