USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Регіонал продемонстрував у Волиньраді провокативне відео

20 Грудня 2013 12:38
Відеосюжет про нібито агресивних мітингувальників київського Євромайдану продемонстрував під час сесії Волиньради депутат Олександр Курилюк, 20 грудня.

Регіонал продемонстрував присутнім відеосюжет, у якому йдеться про сутички мітингувальників з правоохоронцями у Києві. На його думку, не всі волиняни мають змогу подивитися в інтернеті відео про події, які відбувалися 1-2 грудня у Києві.

Відео викликало бурхливу реакцію у сесійній залі, зокрема з боку опозиційних фракцій.

«Це прихильники євроінтеграції біля Кабінету Міністрів! Це мирна акція протесту, так? Тут є журналісти, я хочу, щоб ви бачили, що відбувається насправді», - коментував відео Олександр Курилюк.

Згодом депутат Сергій Слабенко оголосив депутатське звернення до прокурора Волинської області та начальника УМВС на Волині, у якому попрохав відкрити кримінальне провадження за фактом збору інформації стосовно окремих громадян України невідомими особами.

«З відео випливає, що хтось провів ідентифікацію осіб, шляхом порівняння відео і фото окремих осіб. На одному з фото я впізнав, що це є громадянин Гузь. Я хочу запитати, чи буде відкрите кримінальне провадження за фактом збирання і поширення інформації стосовно громадян України. Невідома особа зібрала інформацію, виклала її на сесії обласної ради таким чином, що спонукає вважати окремі дії громадян протиправними», - зазначив депутат.

Своєю чергою, депутат Верховної Ради України Анатолій Вітів зіронізував, що, студенти, вочевидь, у шоломах били беззахисний «Беркут» та поцікавився, чи продемонструє Олександр Курилюк відео з «тітушками», які не пропускали депутатів облради у кабінет Бориса Клімчука.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Луцький Показати IP 20 Грудня 2013 12:44
А де можна це відео подивитись?
ЛуцькомУ до Луцький Показати IP 20 Грудня 2013 12:47
А тобі знайома така назва як Гугль або ЮТуб?:)
Ніна Показати IP 20 Грудня 2013 12:46
Ну і правильно! А що Вітіву з Гузем тільки своє відео можна показувати? Люди ще не всього бачили!:) От би ще всі протиправні дії Гузя показати і коментарі на це як Закон пише...! А Вітів прикрився недоторканістю і волає на кожному розі!:) У ВР їдь працювати!!!
а я, а мені Показати IP 20 Грудня 2013 12:55
А мені, чувачок - копія одного із депутатів ЛМР
Михайло Показати IP 20 Грудня 2013 13:46
Всі бачили білих і пухнастих, але в чорних намордниках, хлопців Тягнибока в Києві, які штурмували Кабмін, президентську адміністрацію та валили пам’ятника. Тупуватий їх організатор Мірошниченко не думав, що він заодно завалив і кандидатів у нардепи, бо значна частина виборців не святкують Януковича, але не будуть підтримувати насильників Тягнибока.
партия психов Показати IP 20 Грудня 2013 13:54
Все видео давно отснято сотрудниками ОГПУ..или НКВД..Нарезки есть в каждой области.Всех давно идентифицировали.Всем гражданам Украины до 2015 года команда..Спать.Все ясно что Регионалы отстояли право быть у корыта.И Вам того желаем.
абабагаламага Показати IP 20 Грудня 2013 14:06
краще б він показав камасутру.. там кийочками інше можна витворяти
У-ух! Показати IP 21 Грудня 2013 11:18
Більше таких фактів треба викладати ...щоб у цих"революціонерів" напівписьменних язики в ГУЗЬно повтягувало...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus