USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Реклама і піар, маркетинг та перукарство: які освітні програми відкриють у ВНУ

24 Січня 2023 16:12
У Волинському національному університеті планують відкрити три нові освітні напрямки, зокрема «Перукарське мистецтво та декоративна косметика».

Про це йшлося під час пресконференції ректора ВНУ Анатолія Цьося за підсумками трьох років роботи на посаді.

«У ВНУ з’явиться три абсолютно нові освітні програми, які не надто поширені в навчальних закладах регіону та нашої країни. Ці програми ще обговорюються, питання до кінця не вирішене. Але я даю 60%, що вони будуть реалізовані цього року. У нас є прекрасна освітня програма «Журналістика і міжкультурна комунікація», яку ми максимально розвиватимемо. Але життя не стоїть на місці. Дуже важливо мати додаткові освітні програми, які будуть потрібні на ринку праці. Тому є пропозиція відкрити у цьому році освітню програму в галузі освітня програма «Реклама і піар». Реклама – це та діяльність, яка у післявоєнній відбудові нашої держави буде дуже потрібною», – зазначив ректор ВНУ.

Читати ще: У ВНУ набиратимуть на перший курс спеціальності «Правоохоронна діяльність»

Також обговорюється нова освітня програма «Маркетинг та логістика», яка, на переконання керівництва університету, є дуже популярною за кордоном.

«Ще одна освітня програма, яка поки перебуває на стадії 50 на 50, – «Перукарське мистецтво та декоративна косметика». Мої помічники кажуть, що вона матиме хороший розвиток в університеті, адже у регіоні такої програми не має за вищим бакалаврським рівнем. Я посміхаюся, але з іншого боку така програма є в багатьох закладах вищої освіти в Україні. Тому будемо обговорювати її. Ця освітня програма, як спеціалізація, є в галузі дизайну», - відзначив Анатолій Цьось.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus