USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рекомендація, а не заборона: поліція про «обмежений режим пересування» на Волині

11 Квітня 2020 15:46
Рішення щодо обмеження пересування громадян на Волині у вихідні дні, яке прийняла Волинська облдержадміністрація, має суто рекомендаційний характер і не може бути застосоване в примусовому порядку. Також на вихідні працюватимуть магазини, аптеки та АЗС.

Як повідомили у Волинській ОДА 10 квітня, щоб запобігти поширенню коронавірусу, у Луцьку обмежать перебування людей в громадських місцях та пересування у вихідні та святкові дні (з 13 години 00 хвилин суботи до 06 години 00 хвилини першого робочого дня після вихідних, святкових днів), починаючи з 11 квітня 2020 року.

«Це рішення комісії носить винятково рекомендаційний характер, адже комендантська година можлива лише за умови запровадження правового режиму надзвичайного стану», — підкреслили правоохоронці.

Водночас, наголошується у повідомленні, в умовах надзвичайної ситуації (її вже запровадили в Україні) допускаються обмеження роботи громадського транспорту, підприємств та організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus