USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт траси Львів-Радехів-Луцьк завершать через 10 днів

29 Травня 2017 12:12
Через 10 днів завершать реконструкцію траси Львів-Радехів-Луцьк.

Про це повідомив начальник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак, пише Волинь-нова.

За словами головного дорожника нашого краю, залишилося лише на деяких відрізках нанести розмітку та встановити знаки. Загалом через 10 днів міжнародна траса буде готова до повноцінної експлуатації.

Водночас, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик запропонував влаштувати інспекційну поїздку й запросити для цього громадських активістів та критиків, щоб прийняли дорогу та оцінили якість виконаних робіт.

Кость ГАРБАРЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
іван Показати IP 29 Травня 2017 12:55
Вчора їхав по цій дорозі. На під'їзді до "Діброви" відрізок на якому вже видно що зиму не переживе. Але загалом то зроблено гарно особливо тротуари та зупинки. Хоть якийсь кусочок подібний до Європейської країни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus